![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14771478147914801481 2229> |
Автор | ||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ALO,BITOLA.....
FALI..BITOLA,NA MOJATA TEMA,BEZ TEMAAAAAAA
![]() ![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() Изменето од kasper - 02.Ноември.2006 во 13:35 |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
a koja e taa pesna kasper???
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
edno vreme se velese...
pod sareno kebe... da pravime bebe... znaci kebeto treba da bide sareno... edvaj se vkluciv vo debatata... internetot me zeza... a se mislam deka e od Marfi... uffffffffffffffff ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Marko,jas si pomisliv zaradi moite cizmi se pojavi
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
KASPERCE..AJDE ZAPEJ..DA SE SETAM KOJA E TAA FAMOZNA PESNA STO JA ZBORIS DVA DENA
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
МАЈСТОРОТ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 79 |
|
dobarden do siteee
![]() ![]() ![]() |
||
ПОПРАВАМ ЧАДОРИ НА ЛИЦЕ МЕСТО
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
55 факти што морате да ги знаете за секоја жена
![]() • Накит. Сега засекогаш знаете што да и купите за поклон. • Вашите колешки се обземени со фактот дека во просек тие земаат помалку плата од мажите - а фактот што имаат помалку прекувремена работа и што добиваат трудничко е беспредметен во расправата. • Најбезболен начин да завршите некоја кавга е - таа да победи. • Случаен секс има многу поголеми шанси да заврши со бременост, бидејќи жените имаат највеќе секс кога се најплодни. • Жените сакаат вие да возите, дури и ако колата е нивна. • Таа се уште ги чува писмата и честитките од претходните дечковци. • Вашата девојка повеќе сака да добие поклон од 100 долари од позната продавница отколку од 500 долари од некоја ш продавница. Зошто? Затоа што другарките ќе ја прашаат од каде си и го купил. |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
|
Majstorce,dobredojdeeeeeeeeeeeeeeee
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Slabo,slabo...
Samo jas i la fille,popolnuvame...stranicite
![]() |
||
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Val... mnogu si misteriozna...
gledam la_fille ima neograniceni kvaliteti... koj i e svekor... ??? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Zasto,jas MISTERIOZNA...MARKO;.PA SE ZNAETE...NEZNAM DALI NESTO SUM PROPUSTILA DA NE KAZAM
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Tuka sum... se vrativ. Ladnoooooo brrrr...
![]() Mari i na Vodno ima sneg... fala na pokanata za Kozuf... ![]() Marko vo Bitola sigurno pola metro sneg ima i e - 39 stepeni ![]() ![]() ![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14771478147914801481 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |