![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14761477147814791480 1762> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i jas ke go menjam potpisot:
TI NEMA SPAS...
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Vall, odgovara petok za kafe?
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
.....i Te molam...bez ponatamoshni komentari za mene.....me vadish od takt....
|
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() Me zavaruvaat so tehnika,zalosno...
Misli sto sakas...
I cao....vekje ednas
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
a be...jas ko utka se vrtam,citam i ne razbiram..!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Fille,mene mi odgovara sekoj den..nema problem
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKI CIJ POTPIS KE GO MENUVAS...SOPSTVENIOT
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Lilijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
ii Djaki...ne se luti...pozdraviv site...pa sega ne ne se umaram site posebno.....rabotam na skrateno rabotno vreme
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Teta nema sto da se razbere...ednostavno koga so nekoj ne ti odi,ne ti odi...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kako odgovor na Povtorno so vas
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ВАЛ ДАЈ ОСТАВИ ГО КАСПЕР МАЛКУ НА МИРА ЗАР НЕ ВИДИШ ДЕКА И ЈАС НЕПРОМИСЛЕНО ГО ИЗВАДИВ ОД КОЛОСЕК НЕСАКАЈКИ ГО НАЛУТИВ, ЗАТОА ВО ИМЕ НА ДРУГАРУВАЊЕТО БАРАМ ДА ГО СМИРИМЕ ДРУГАРЧЕТО МАЛКУ, МОЖЕБИ НЕМА ДЕН ЗА ДА СЕ ШАЛИ И ДА ПРИМА ШАЛИ.
![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
znaci jas pod site spagjam
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14761477147814791480 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |