![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14721473147414751476 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
POslaba posetenost nemalo ... |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЖЕНАТА Е КАКО ШКОЛКА....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
....ZENATA E BISEROT VO SHKOLKATA KOL
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЌЕ СЕ ИЗНАМАЧИШ ДА И ГИ ОТВОРИШ И РАШИШРИШ НОЗЕТЕ А БОГАТСТВОТО И Е
САМО ЕДНО МАЛО ЗРНЦЕ ПЕСОК....... ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
dobro luge moeto zlato cel den go nema?????
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
uf, teska odluka ke bide Vall.
ama iskreno mislam deka stom izdrzav 6 meseci, ke izdrzam uste nedela dena ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
CUCO...BEZ TEBE,,NE ODI FORUMOT,VERUVAJ MI
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KOLEGAAAAAAAAAA
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Женски шовинизам
Како знаеш дека мажот имал оргазам? - Се врти на другата страна и почнува да хрчи. Зошто мажите секогаш се загрижени за големината на својот пенис? - Затоа што треба да бидат загрижени. Зошто е тешко да се најде маж кој ќе биде добар, внимателен, згоден, убав и богат? - Затоа што таквите веќе имаат дечко. Зошто мажите сакат да се оженат со девица? - Зашто не сакаат критика. Како знаеш дека твојот маж е веќе мртов? - Сексот не е променет а далечинското ти е слободно. Што да му се подари на човек кој има се? - Жена која ќе му покаже како тоа работи. Како мажот покажува дека знае долгорочно да ја планира иднината? - Купува две гајби пива место една. Што рекол Господ откако го создал мажот? - Можам јас и подобро... Како мажот ја класифицира облеката? - На 'валкана' и 'валкана ама може да пројде'. Како мажите ја замислуваат предиграта? - Молат пола саат. Како мажот вежба на плажа? - Го вовлекува стомакот секогаш кога ќе види бикини. Во што е разликата меѓу мажот и свиењата? - Свињата не станува маж кога ќе се напие. Кој е најдобар начин да изгубиш 80 кг одвратно сало? - Развод. Кои три слатки зборови мажот ги поделува со жената кога гледа романтичен филм? - Додај ма пуканките! Како да го повредиш мажот со зборови? - Мавај го со речник. Кога Пинокио сватил дека е направен од дрво? - Кога се запалил мастурбирајќи. Што да се прави кога мажот ти крвари во двор? - Пукај уште еднаш! Зошто мажите немаат менструација? - За да не почнат да се фалат со големината на тампоните. Зошто мажите немаат гради? - За да не се заборават играјќи си со нив. |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
blagodaram an komplimentot...ama kad se moram..mora se cuco.. za zal.
![]() |
|
![]() |
|
Kasperce go nema....CUCO,da razbie monotonija
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Znam Cuco...VEZNO JA OSEKJAME TVOJATA ENER
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ПИАНО Е ТВОЕТО ЗЛАТО МАРЕЕЕ.
ГО ОПИ ТИКВЕШИЈАТА ВЧЕРА... А И ПЕСНИТЕ.... |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14721473147414751476 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |