![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14711472147314741475 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosa,kaj ti se coparcinjata
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
МИ СМО БИЛИ ВАТРА И ВОДА НИКАД НЕ БИ ТРАЈАЛО,
ШТА САД ВРЕДИ ДА СЕ ПРОБА ЗНАМ ДА НЕ БИ ВАЉАЛО. ЈЕР НИ ЉУБАВ НИЈЕ ЉУБАВ КАД СЕ БОЈИШ ИСТИНЕ А НИ ЗОРА НИЈЕ ЗОРА АКО КАСНО ОСВАНЕ... ТВОЈЕ ОЧИ НИСУ ЗА МЕ РОЏЕНЕ , ЈА ТЕ ГУБИМ КАКО ГОД СЕ ОКРЕНЕМ , НИСАМ ЈА НИСАМ ЗА ТЕБЕ МОЖДА НИ ТИ НИСИ ЗА МЕНЕ. ДА ЈЕ БИЛО МАЛО БОЉЕ МАКАР МАЛО ЉУБАВИ, НИКОМ НЕ БИ БИЛО БОЉЕ НЕГО НАМА ВЕРУЈ МИ , АЛИ ЉУБАВ ТЕБИ СМЕТА ЈЕР СЕ БОЈИШ ИСТИНЕ, ДАЊУ ХОЧЕШ ДА СИ СА МНОМ НОЧУ СДРУГИМ ЛУДУЈЕШ. ТВОЈЕ ОЧИ НИСУ ЗА МЕ РОЏЕНЕ , ЈА ТЕ ГУБИМ КАКО ГОД СЕ ОКРЕНЕМ , НИСАМ ЈА НИСАМ ЗА ТЕБЕ МОЖДА НИ ТИ НИСИ ЗА МЕНЕ. НЕК ТИ БУДЕ НЕКА ТИ ИДИ НЕМОЈ ЧЕКАТИ И ДАЛЕКО ОСТАНИ ТУЏА ПОСТАНИ. НИСАМ ЈА НИСАМ ЗА ТЕБЕ МОЖДА НИ ТИ НИСИ ЗА МЕНЕ /2 |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
DEvojce a za kolku dena prestoj???
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЈАС БИ ДОДАЛ И МНОГУ РЕАЛНА МОЛИТВА....
ДОБРЕ ДОЈДЕ ГОЛИ НОЏИЊА |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Bosa, ti si spremna znaci, uste cizmicki ti falat
![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
24 знаци дека, за жал, сте пораснале
1. Растенијата во вашиот стан се живи, но ниту едно од нив не може да се пуши. 2. Секс во кревет на катови не доаѓа во предвид. 3. Во фрижидерот имате повеќе храна отколку пиво. 4. Во 6 наутро станувате а не си легнувате. 5. Од 130 дена за одмор паднавте на само 14 дена. 6. Го гледате каналот за временска прогноза. 7. Вашите пријатели се венчаат и разведуваат, наместо да се фаќаат и раскинуваат. 8. Вашата омилена песна се пушта во лифтот. 9. Фармерки и џемпер, повеќе не се сметаат дека сте се дотерале. 10. Вие сте тие што се јавувате во полиција, бидејќи проклетите деца на комшиите не сакаат да ја стишат музиката. 11. Постарите роднини немаат проблем да ви кажуваат вицови со секс. 12. Повеќе не знаете во колку часот затвораат сендвичарниците. 13. На вашето куче му давате здрава храна, наместо остатоци од Мекдоналдс. 14. Спиењето на кауч ви предизвикува болки во грбот. 15. Повеќе не дремете од пладне до 6 часот сабајле. 16. Вечера и кино, повеќе не е почетокот на состанокот. Тоа е цел состанок. 17. Бурек во 3 саат сабајле, многу поверојатно ќе ви го вознемири стомакот отколку да го смири. 18. Одите во аптека по кафетин и аналгин а не по кондоми и тестови за бременост. 19. Шише вино од 80 денари повеќе не се важи како квалитетен пијалак. 20. Појадувате за време на појадок. 21. "Веќе не можам да пијам како порано," го заменува "Веќе нема да пијам толку многу." 22. 90% од времето што го минувате пред вашиот компјутер го трошите на вистинска работа. 23. За да заштедите, пиете дома пред да отидете во кафеана. 24. Безуспешно го прочитавте цел список само за да најдете еден знак кој нема да се однесува на вас. |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
чизмички за некој ден...одиме по ред
![]() |
|
![]() |
|
Devojce,,od kaj gi vadis "bisercinjata"
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vall, nedela dena treba da bidam vo anglija
|
|
|
|
![]() |
|
Devojce...neznam sto da ti preporacam...
POSLUSAJ GO SRCETO,OVOJ PAT
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vall, od izvori bliski do vladata
|
|
|
![]() |
|
Vall, srceto ili SHEFOT?
|
|
|
![]() |
|
Srceto....la fille....srceto,ne smee da bide osameno ili ne daj Boze skrsheno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovoj pat BOSSOT ne go slushaj
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14711472147314741475 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |