![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14701471147214731474 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovde e TEMA BEZ TEMA...IMA SE ..A NAJMALKU...POTENCIJALNI STRIPTIZERI-ERKI
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
PITU...PAK INSPIRACIJA,,MOMENTALNA ILI?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
0102 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5 |
abe neli nema tema? kazete ako znajte koj moze da pomogni!
|
|
![]() |
|
Na ova sivilo od vreme..uste vakvi tazni sti
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
NEMA TEMA...AMA NEMA NITI KANDIDATI ZA ST
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
КАЖУ МИ ДА СИ НОЧАС ОТИШЛА,
НИ ЈЕДНА РЕЧ МАКАР ПОЗДРАВА. НИКОГА НЕМАМ ПУСТА КАПИЈА ПРАЗНА СОБА ПОСТЕЛЈА, А ЈА ДОШО ДА ТЕ ПОЉУБИМ ОПЕТ МИ ИДЕШ ОПЕТ МЕ ОСТАВЉАШ , ШТА ЈЕ ТО СТОБОМ СВЕ ЗАБОРАВЉАШ НИКАД ТЕ НИСАМ ЛАГАО НИСАМ ТЕ СДРУГОМ ВАРАО, ПА КАКО МОЖЕШ ДА МЕ ОСТАВИШ. ЈОШ ЈЕДНА НОЧ ДУГА БЕСАНА , РУКА НА ЛИЦУ СУЗУ САКРИВА ОВА САМОЧА НОЧАС УБИЈА ТО ШТО ИДЕШ НИЈЕ ИСТИНА , ЗАР БАШ МОРАМ ДА ТЕ ИЗГУБИМ.. ОПЕТ МИ ИДЕШ ОПЕТ МЕ ОСТАВЉАШ , ШТА ЈЕ ТО СТОБОМ СВЕ ЗАБОРАВЉАШ НИКАД ТЕ НИСАМ ЛАГАО НИСАМ ТЕ СДРУГОМ ВАРАО, ПА КАКО МОЖЕШ ДА МЕ ОСТАВИШ. |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ШО СИ СЕ РАЗИКАЛ ТУКА БЕ ПА ТИ ???? ТРК НА БИТ ПАЗАР ТАМУ ИМАШ КОЛКУ САКАШ СЛОБОДНА РАБОТНА РАКА.... А И НОГА ВЕРУВАМ..... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
PITU...A TI OD K
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lili...KAJ SI DENESSSSSSS MI FALIS,MNOGU ,MNOGU |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Vall, zatoa se razmisluvam dali da odam
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
DECKI...A ZASTO VE NEMA, ZAREM SAMA KE VOZAM PO MOJATA TEMAAAAAAAA ![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Женска молитва
Драги Боже, До сега, денеска сум добра. Никого не сум оговарала, не се изнервирав, не бев алчна, намќореста, себична, злобна или самозаљубена. Не се жалев, не плачев, не пцуев и не јадев чоколадо. Не ја употребив ни кредитната картичка. Сепак, за неколку минути станувам од кревет, а потоа ќе ми треба многу повеќе помош од тебе. Амин |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
JAKA E MOLITVATA NELI????????
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
здраво девојки...денес ладно ама спремна сум и снегот да го дочекам
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14701471147214731474 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |