IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Индивидуи на изминатите 2 милениуми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Индивидуи на изминатите 2 милениуми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 145146147148149 217>
Автор
Порака
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 22:53

ДА ДА МАММА!!!

Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:02
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 17:20
голема%20насмевка back to the future
среќа

Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 01:23
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 21:55
WELCOME BACK....ANAKIN.....INDIVIDUOголемо%20гушкање

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 10:52
PENZIONERI

iсреќа

Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 01:23
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 18:24
k*rT DONALD COBAIN...frontmen i gitarist na grupata NIRVANA.
Na deneshen den pred 14 godini,individuava izvrshi samoubistvo koe nekoi velat i ne bilo samoubistvo,no toa veke i ne e vazno.Slavata koja ja stekna so svojata NIRVANA i onaka teshko ja prifakjashe nenavikanat na seto ona shto taa go nosi.Toj e edna od prvite rock zvezdi koja izvrshi samoubistvo,a voedno i prviot chovek od toj svet shto zad  sebe ima potpishano plocha chij tiraz e 10 milioni primeroci.
Na svoi 14 godini,vidno zainteresiran za muzika namesto prv velosiped kako podarok ja izbira gitarata.Vo svoite srednoshkolski denovi nema drushtvo okolu nego koe moze da mu odgovara vo muziciranje se dodeka ne go sretne  Novoselic i po kratko vreme ja oformuvaat grupata NIRVANA.
1992 godina se zeni so ludata Courtny Love so koja ima i kerka.
Chesto borejki se so depresijata koja ja imal ushte odamna,propratena i so dushevni bolki pochnuva da koristi heroin,poradi koj pa nekolku pati se obidel na samoubistvo.Posledniot pat sepak uspeal,no ne piejki tableti i alkohol,tuku so vperena pushka vo bradata,ostavajki proshtalno pismo napishano so crveno mastilo.Negovoto telo e kremirano na zatvorena privatna ceremonija.
I denes,posle tolku godini od negovata smrt,i mnogu kontraverzi e obozuvan.Mnogumina smetaat deka negoviot pridones i vlijanie e ogromno vo promenata na pop muzikata,duri i go smetaat za muzichka ikona na 90-te.
Vo 2005 godina vo negoviot roden grad e podignat znak na spomen na negovoto ime na koj pishuva: „Welcome to Aberdeen - Come As You Are”.

Изменето од mamma - 05.Април.2008 во 21:40

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 18:32

Jethro Tull

среќа

Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 01:24

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 19:37

Не ти барам шише виски Мамма,    не се секирај! Не сум ја БЦ.

Него, се мислам     дали и ја да шибнам една резервација, нешто у моментов не ми се размишља, ме фатила некоја тешка мрза, па пуштив мозак на пашња!   

Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:01
Кон врв
invader Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 442
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај invader Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 19:53
gledam ,mnogu guzva tuka,pa uste i rezervacija trebalo. sto ke ti e kojznae?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 11:02
dobro utro
na siteголемо%20гушкање

Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 11:39
Добро утро, енциклопедијо на изуми и изумители... грешка, добар ден, е веќе како за кого

Изменето од majstorce62 - 06.Април.2008 во 11:40
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 12:12
boga mi otide 12 vreme za vtoro kafe
среќакафекафесреќа
среќакафе

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 12:13
намигнувањенамигнување...segaaaaa idam...

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 13:02

Еве сум и јас

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 13:24
Rod Serling

Rodman Edward Serling (1924 – 1975), американски сценарист, најмногу познат по неговите телевизиски серии од раните '60-ти и неговата антологиска научно-фантастична ТВ серија

Со своите авангардни идеи и чудната смисла на креирањето и прикажувањето на научната фантастика ги остави сите гледачи со отворени усти и ги отвори нивните умови за поинакво размислување и поинаков поглед на светот.

Во неговиот предговор на книгата на The Outer Space Connection на Alan и Sally Landsburg тој вели: "Еден од квалитетите на кои се воодушевувам кај другите луѓе е способноста да се раскаже приказната." ... "Кога гамбитот на отварање ја поседува онаа неодоллива искра, таа со леснотија ме привлекува во мрежата на приказната."

Мислам дека овие зборови најмногу важат за него самиот!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 145146147148149 217>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.