![]() |
|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 145146147148149 217> |
Автор | |
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:02 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 01:23 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
WELCOME BACK....ANAKIN.....INDIVIDUO
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
PENZIONERI
i ![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 01:23 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
k*rT DONALD COBAIN...frontmen i gitarist na grupata NIRVANA.
Na deneshen den pred 14 godini,individuava izvrshi samoubistvo koe nekoi velat i ne bilo samoubistvo,no toa veke i ne e vazno.Slavata koja ja stekna so svojata NIRVANA i onaka teshko ja prifakjashe nenavikanat na seto ona shto taa go nosi.Toj e edna od prvite rock zvezdi koja izvrshi samoubistvo,a voedno i prviot chovek od toj svet shto zad sebe ima potpishano plocha chij tiraz e 10 milioni primeroci. Na svoi 14 godini,vidno zainteresiran za muzika namesto prv velosiped kako podarok ja izbira gitarata.Vo svoite srednoshkolski denovi nema drushtvo okolu nego koe moze da mu odgovara vo muziciranje se dodeka ne go sretne Novoselic i po kratko vreme ja oformuvaat grupata NIRVANA. 1992 godina se zeni so ludata Courtny Love so koja ima i kerka. Chesto borejki se so depresijata koja ja imal ushte odamna,propratena i so dushevni bolki pochnuva da koristi heroin,poradi koj pa nekolku pati se obidel na samoubistvo.Posledniot pat sepak uspeal,no ne piejki tableti i alkohol,tuku so vperena pushka vo bradata,ostavajki proshtalno pismo napishano so crveno mastilo.Negovoto telo e kremirano na zatvorena privatna ceremonija. I denes,posle tolku godini od negovata smrt,i mnogu kontraverzi e obozuvan.Mnogumina smetaat deka negoviot pridones i vlijanie e ogromno vo promenata na pop muzikata,duri i go smetaat za muzichka ikona na 90-te. Vo 2005 godina vo negoviot roden grad e podignat znak na spomen na negovoto ime na koj pishuva: „Welcome to Aberdeen - Come As You Are”. ![]() Изменето од mamma - 05.Април.2008 во 21:40 |
|
![]() |
|
Jethro Tull ![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 01:24 |
|
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Не ти барам шише виски Мамма, ![]() ![]() Него, се мислам ![]() ![]() Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:01 |
|
![]() |
|
invader ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
gledam ,mnogu guzva tuka,pa uste i rezervacija trebalo. sto ke ti e kojznae?!
|
|
![]() |
|
dobro utro
na site ![]() |
|
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Добро утро, енциклопедијо на изуми и изумители... грешка, добар ден, е веќе
![]() Изменето од majstorce62 - 06.Април.2008 во 11:40 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
boga mi otide 12 vreme za vtoro kafe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Еве сум и јас ![]() ![]() Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:01 |
|
![]() |
|
Rod Serling
![]() Rodman Edward Serling (1924 – 1975), американски сценарист, најмногу познат по неговите телевизиски серии од раните '60-ти и неговата антологиска научно-фантастична ТВ серија ![]() Со своите авангардни идеи и чудната смисла на креирањето и прикажувањето на научната фантастика ги остави сите гледачи со отворени усти ![]() Во неговиот предговор на книгата на The Outer Space Connection на Alan и Sally Landsburg тој вели: "Еден од квалитетите на кои се воодушевувам кај другите луѓе е способноста да се раскаже приказната." ... "Кога гамбитот на отварање ја поседува онаа неодоллива искра, таа со леснотија ме привлекува во мрежата на приказната." Мислам дека овие зборови најмногу важат за него самиот! Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:01 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 145146147148149 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |