![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14671468146914701471 1869> |
Автор | ||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çekaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
mislam deka sega mozam da gi objavam dobitnicite na ovogodinesnite nagradi na Akademijata
![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...ako upotrebi fizichka sila i gumena palka, mozokot ke ti go storit sve molekuli... ![]() Изменето од ...Well... - 03.Март.2008 во 03:18 |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
da ne ti vikne ovoj so pendrakov
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Laku noç Makijaveli
![]() ![]() ![]() i ubavo da sonuvas
![]() |
||
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...uuuuuuuuuuuuu...WOOHOAAAA...
![]() ...kakva noch, moooooore delenje Oskarovci curive... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
MENE MI SE NANKA....MOIRA I MARIJA 1000 DOBRA NOK SO PESNAVA...
....Znaj, kad sam otisla, nisam slutila, kako jako bolece... Sad srce ne dise, kuca sve tise, jer jos uvek pita se... Da l`zaboli te kad me ne vidis, kao i mene kad se ne javis, da l`zabole te suze iskrene, kao i mene... Ako boli te sto me ne vratis, barem reci mi da me ne volis... Sto mi ostavljas vrata na pola, vrata od bola... Ja vise nemam sna, stigla sam do dna, jer bez tebe nema me. Ja jos uvek cekam te, do kraja nadam se, i jos uvek pitam se... Da l`zaboli te kad me ne vidis, kao i mene kad se ne javis!? Da l`zabole te suze iskrene, kao i mene... ? Ako boli te sto me ne vratis!!!?? Barem reci mi da me ne volis! Sto mi ostavljas vrata na pola, vrata od bola... !? VE SAKA MAKIJAVELI ![]() ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
|
ati ,gledaj razbudi se ,pa da ti dojde policaj
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
kaj Gabi nemoze da nema,moze da snema momentalno
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() genie si ![]() Изменето од moira - 03.Март.2008 во 03:04 |
||
![]() |
||
|
koj nema
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
nemas takva roba na lager.....i pogolema slika.....ne dogleduvala vo posledno vreme
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
na Granny i treba nekoj sto igra na sipka
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14671468146914701471 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |