![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14631464146514661467 1553> |
Автор | |
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sama si pijam kafe
ajde ok ke ve cekam a vie lizgajte seee ![]() |
|
![]() |
|
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
kaj ste?
![]() |
|
![]() |
|
"Жените ги возбудува поглед на голо машко тело и сакаат да имаат секс на дневна светлина "
- e ova e individualno- ![]() |
|
![]() |
|
jas pak nadvor smrznaaav
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
AMA STUDI
![]() AJ ODAM CAJCE DA PIJAM
DA SE STOPLAM
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Факти за сексот
Најновите американски истражувања во областа на сексологијата покажаа дека историски гледано мажите со подлабоко продирање во жената ја покажувале својата надмоќ над неа, но и над останатите мажи (на тој начин сакале да ја истиснат или да ја поништат спермата на некој друг маж). Но, она што е интересно за современиот маж е што денес мажот пенетрира подлабоко во жената кога потсвесно се сомнева во нејзината верност. Жените ги возбудува поглед на голо машко тело и сакаат да имаат секс на дневна светлина а повеќе од 35% од мажите сакаат да имаат секс во мрак поради сопствената несигурност. Жените имаат многу поширок распон на сексуални пориви од мажите и реагираат на различни еротски визуелни дразби. Мажите воопшто не ги интересира несовршеност на жената кога се работи за сексуален однос туку ги интересира изразот на лицето на жената. Додека водат љубов токму изразот е она што го зголемува нивното задоволство. |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
SE VRAKAM ZA 30 MIN
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
BLAGODARAM MILA
SAMO TI MISLIS NA MENE ![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
EVE PAK NENUSKA |
|
|
|
![]() |
|
Ana me toplis so
![]() |
|
![]() |
|
NENUSKA
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dajte nesto toplo
smrznaaavvv ![]() |
|
![]() |
|
eve sum
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14631464146514661467 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |