![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14601461146214631464 2229> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Val... jaka misla e toa deka jakiot covek ima samo edna slaba tocka....
ja procita nekade ili toa e tvoja misla... stvarno nekoja sto se saka ... se saka bezuslovno... mmm |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Ljubovta e premin od
1. sostojba bez ljubov 2. pulenje... 3. sostojba so ljubov Preminot od sostojba 1 vo 3 se oseka kako ljubov... i padjaat site barieri... padja egoto... nema ogranicuvanja... a stom e bezgranicno znaci ima bozja priroda... |
|
![]() |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Trucker...nisto ne gledam..lishena sum od tie zadovolstva
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Marko,ova za jakiot covek...e procitano nekade,ne e moja izvorna misla
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sto ako ja gledam koga i jas sum lishen od TOA zadovolstvo....hahaha
![]() |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
E da,trucker...just picture e toa...lishen si,,,
Zatoa imas stvarnost okolu
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
blagodaram = blagodaruvam trucker...
prava uzivancija... premin od 1 vo 3 direktno... blagodaruvam e po etnickiot makedonski jazik KOINE koj znaci koj-ne-go-znae... !!! Val... ako zenata sto ja saka mu e slaba strana... taa treba da se pokazi i da ne mu nasteti na nekoj nacin... It is my think's... |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
да ве гушнев вака од се срце??
![]() ![]() Добро утро милите тие ![]() Еве ме дојдов на чајче... Вал мила моја моит?? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
E ovie od Mapet show...gi gledam...ha,haaaaaaa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nate,mila...moze,kako ne..
Ajde cajce po izbor,tvoj...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dobre dojde Nataly...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Marko...tocno...NE TREBA DA MU NASHETI....AMA I TOJ,NEA....ZNAES RECIPROCIET VO LJUBOVTA
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14601461146214631464 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |