![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14501451145214531454 2229> |
Автор | |||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
MERSI..MERSI...I BUKU PLUS:)
BLAGODARAM:))) OD SE SRCE:))
|
|||||
![]() |
|||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||||
AJDE SKRSHETE NEKOJA CHASKA ZA EF
![]() |
|||||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||||
![]() |
|||||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
||||
E pa nie pijani... aj neka ostane Val trezna ... edno sise koka kola... nekoj mora da ne vrati do doma ![]() ![]() ![]() |
|||||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|||||
![]() |
|||||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
||||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||||
![]() |
|||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||||
Nate,srce,sega jas sum pacientot |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||||
Dafino vino crveno
mom~eto ti e zaspalo 2h na karakamen planina 2h na suva rida bez voda. Mi pominale ajduti gun~eto mu go ukrale 2h v meana mu go prodale. Vmeana mu go prodale za bela quta rakija 2h za rujno vino crveno. Ako mu go zele gun~eto neka mi e `ivo mom~eto. |
|||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||||
![]() |
|||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||||
KOKA ZAVISNIK AMA I KOLA
![]() ![]() APLAUS ZA CUCATA..STO PIE KOKA KOLA
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Jas si sum trezna SEKOGAS...DECKI...
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||||
TAKA E IRENCE.....HIK.................
AJ DRUGA PESNA...KAZUVAJ...............
![]() |
|||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||||
![]() |
|||||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||||
![]() ![]() |
|||||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||||
![]() |
|||||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||||
Чаше ломим руке ми не крваре
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
||||
Togas cajce Val toa tvoeto... a moze i od izgoren seker ![]() |
|||||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|||||
![]() |
|||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||||
Storil niet zajko, zajko da se `eni
zajko kokorajko, tokmo mlado`ewa Storil niet zajko, zajko da se `eni zajko kokorajko,zajko da se `eni, zajko kokorajko zajko serbeslija upr~il musta}i si natresol ga}i, nagrnal xamadan kapa pis}ulija, more, tokmo mlado`ewa. Mi o`eil zajko lisa udovica sveska isposnica, li~i na nevesta. Mi pokanil zajko, kiteni svatovi me~ka mesarija, vu~ica kumica, e`o tapanxija. Refren: Dejgidi zajko ergen meraklija Se nakiti lisa, lisa udovica, maza razmazana, selska vizitarka. Koga vide zajko, 'rti em lovxii, se upla{il zajo, li~en mlado`ewa. Pa si trgna zajko, niz Solunsko pole, tam' si sretnal zajko, do dva-tri lov~ii em oni si nosat pu{ki sa~majlii, 'rti em zagari, sve odbor lovxii, more, silni ni{anxii. Pa si letnal zajko, zajko da mi bega, zajko kokorajko, li{en mlado`ewa si iskinal ga}i, razmrsil musta}i, iskinal ga}i, rasmrsil musta}i, iskinal xamadan, viknal se, proviknal; more ne sum mlado`ewa! |
|||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() NE SUM RAZMISLILA NA TOJ NEKAKO NA PEZA JA PEEME OVAA PESNA
![]() |
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14501451145214531454 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |