|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 143144145146147 217> |
Автор | |
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е sorry, ама од кај да знам! П.С. Абе не ти е ладно таму на Антартика??? Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:17 |
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma jok jas vsusnost sum LUD ESKIM
ne si znael???? |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум знаел, ама ете сега знам! Е па сега јас се враќам нагоре, да видам што бидна со тоа резервацијата, да не ми ја зафатил некој у меѓувреме! Идемооооо мало горе! Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:17 |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, да...мислам дека слободно можам да кажам дека песничкине од погоре се едни од најубавите воопшто! Отсекогаш сум се прашувал какви се тие умови што создаваат ваква музика??? Не е ваљда тоа дрогата толку моќна Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:16 |
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da si ebish vekot me natera sega da si gi orsviram hahahahahhahaah
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе мене нешто не ми штима гитарата се нервирам!!! Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:14 |
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahhahahahhahahha
pa vidi porano bil problem no sega se stima za 13 sekundi taka da trnovit e patot do BOOOOOOOOOOOM vo tebe |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, не, не... не е до мене! Јас патот го имам поминато, веќе сум во пензија (додуша можеbи принудна). Ама и гитарата е за пензионирање - не ми се исплати да ја праам! Нова си треbит!!! Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:15 |
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOJA GITARA
individui koistat vo zivotot milioni predmeti koi mu sluzat za olesnuvanje na zivotot i egju tie spagjaat avtomobilite, tova sekakvi masini za melenje, perenje , prahosmukuvanje i mnogu drugi nje nje nje. postojat predmeti koi voopsto ne go olesnuvat zivotot no go olesnuvat ziveenjeto- zapravo ti go razubavuvaat i ti pravi da se custvuvas malku posrekjno vo novoto utro. se sekjavam deka vo damnesnite vreminja robovite nemale nisto, ne poseduvaa nisto osim svoite pesni, za koi i den denes znaeme edna ot takvite pesni e Sing you od tova kotlinja robovi , koja me nateraa da go zemam v race predmetot so ne go olesnuva zivotot GITARATA tie denovi se pretvoriv vo crnecki rob i ja demek svirev singing jou jou jupi jupi jou i odluciv deka ova kje me zamara CEL zivot mojata Gitara e mnogu mnogu stara- e tri pati reparirana , smirglana lakirana ima vo sredina golem mozaik od malenki drvca i ima eden od najubavite zvuci- ova e subjektivno oti si ja sakam mozam bez mnogu sakani stvari so gi imam no bez neja nemozam taka da stanav rob nejzin kako so robovite stanaa del od pesnite bi sakal sekoj od vas da ima mnogu od predmetite koi ne go olesnuvaat zivotot no so ve terat sekoe utro da se razbudite po nasmeani |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе тачно! Гитара ти е најбољи пријател! Никад не може да те изневери! Кога немаш што да праиш или кога си тажен, ја фаќаш у рука и кулираш со некоја песничка која ќе ти го направи денот !!!! Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:08 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dajte da ve gushnam i dvajcata....
moi omileni individui,kolegi-gitaristi Mozebi...nekogash koga ke mi "dojde" ke praime trio Изменето од mamma - 30.Март.2008 во 14:37 |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може Мамма, може, со ГООООООООООЛЕМО задоволство!!! Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:08 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...znam,..deka eden den MOJATA INDIVIDUA...i tvojata james,i
na mikus individuata ke me pobara nazad,...znam...chuvstvuvam |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mamma, можам само да претпоставам дека те сватив, ама не можам да бидам 100% сигурен во тоа! Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 15:05 |
|
Внеси реплика | страница <1 143144145146147 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |