![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 360> |
Автор | |
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.....i pokraj toa sto e vrnezlivo ,ladno i nikakvo vremeto....
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Spejs Nigrutin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
ЗНАМ ДЕКА ЛУЃЕ СМЕ,ГРЕШНИ СМЕ
|
|
|живи живот свој и заеби све око себе|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Znam deka spie...
ama zarem uste.... ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
z.d. deka utre u skolo ko ke pojdam ludnica ke bide
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Znam deka me ceka mnogu rabota .....samo da ne se nerviram
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
знам дека под хитно морам да станам....
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....nekoj od nekogo se krie.....ama koj od kogo
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
си го бараше и си го доби...!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
znam deka peglanjeto e odlozeno za utre
![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Znam deka sega me sonuva
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Знам дека..... денес ќе се чувствувам убаво... и знам зошто... ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Znam deka sega kje dojde
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
znam deka denot stanuva vednas poubav koga prvata PP e od sakanata osoba
![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
..znam deka nekoj saka mnogu da laze i izmisluva...............ama neka ne misli deka i veruvam................
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |