![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14431444144514461447 2229> |
Автор | ||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
SRCE ME BOLI STO NE MOZAM DA PUSTAM GLAS...HAHAHA
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
STOM IMA TRI KECA...
TOA E SREKJAAAA,PITU
![]() ![]() ![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ПРВИ БЕЛЕГ КО ЗНА ГДЕ ЈЕ...
|
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
MA ISTO KAKO DA SI PUSTIL......................
AJ SEA "STARIJI COVEK".................
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ПА ЗНАЧИ НЕ СМЕ СИТЕ... И МАРЕ Е ТРЕЗНА СЕУШТЕ, |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
Hik....ko pije....zlo ne misli....hik...nikome.....hik
|
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
TRUCKER...NA TAA MUZIKA ODLEPUVAS...A DA ZNAM SO KOJA DA TE POZDRAVAM ZA RODENEDENO
![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
vojvodo i nemozam da pocnam za zal....
moram pak da se isklucam...
|
||
![]() |
||
|
NA 21.12..IMAS POSEBNA cestitka TRUCKER OD
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
OBAVEZNO vAL......SAMO DADOJDE......
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
да бе срценце на тоа и мислев, ама воткава сама ми збори ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
I ZELBA...DA SI ZAMISLIS...
IMAS TORTA SO 37 SVEKJICKI OD SYBER DRUZINA
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ПОКАЈАХ СЕ ПОЏОХ ДА ЈЕ ВИДИМ,
СА НАМЕРОМ ЗА ПОЧЕТАК НОВИ . КАД М МИ ЊЕНА СТАРА МАЈКА РЕЧЕ, ЈА ТЕ МОЛИМ ВИШЕ ЈЕ НЕ ЗОВИ СА ПРОЗОРА ГЛЕДАЛА МЕ ОНА , И РУКАМА СКРИВАЛА ЈЕ ЛИЦЕ. СХВАТИЛА ЈЕ МАЈКА ИСТОГ ТРЕНА , ДА ЈЕ ГРЕШКОМ ДАЛА ДРУГОМ СРЦЕ. ........................ |
||
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
PRIJATNO POPLADNEEEEEEEEEEEEEEE....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14431444144514461447 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |