![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14361437143814391440 2229> |
Автор | ||
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A sto e vie mazite, ste pustile soferski stomak, a ni zameruvate nas zenite sto sme vo trenjerki,so vitleri....
Mora uplatete ni vo Gym plus za babysitting i cistacka i ke imam vreme za da se odnesuvame kako tugi..
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
Dime,pozdrav prvo....gledam i ja skroivte sudbinata na mojata Ani!!!!!!....de moja de tuga de vakva de onakva.......more si ima taa pamet u glava...jas sum suplja sisarka............pak ke kazam...vzaemnoto pocituvanje,fleksibilnosta,razbiranjeto.......jas sum dosta liberalen za razlika od nejze...ama koj kako ke si zasluzi......
![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
MARKO...FAKJAS,,,FAKJAS..ZNAM JASSSSSSSSS
![]() ![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Ne se site so TAKOV STOMAK ENGIE....GRESIS
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
robi ne nosam...ali vo trenerki mislam deka sum mnogu zgodna:)))
ne se 2 broja pogolemi..i bas se interesni:)))
za vitlerite ima care...postoi frizerski salon na sekoj kos:))
taka da ne drzi ova sto e napisano!!!!!
|
||
![]() |
||
|
UBAVO E KOGA I DVAJCATA VODAM SMETKA ZA LICEN IZGLED...LINIJA,LICE.NEGA,KOMPLETNAAAAA
|
||
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Toa Val figurativno go velam...
nie mazite sme mnogu prosti... treba zenata doma da odi taka izazovno... koga se navednuva napred... a nie pozadi...da bide izazovna... koga se navednuva napred.. a nie sme napred.. da e izazovna... a ne da ni stegaat inekcii ... nie cekame venozna... zenata ke stavi vo beloto meso... nie cekame vo beloto meso... ke dobieme venozna... nikogas nemozeme da pogodime kade ke ne bocnete... a nie bockame stalno isto.... hahaaaaa ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
|
Ne se skrotuvam jas lesno...zatoa ne sum ni "zena" materijal za nasive mazi.
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
|
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
|
Cuco..znam deka si ZGODNA I BEZ
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
|
Mislam deka vo trenjerki ti e pokomotno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZA MARIJANA |
||
![]() |
||
|
KASPER,,,IMA,IMA..NE SE SITE FRAERI...IAKO POGOLEM PROCENT SE OD TAKVITE..
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
|
ВАЛ ВО САБОТА ПОПЛАДНЕ СУМ ВО ТВОЈОТ РОДЕН КРАЈ
![]() |
||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
da..pokomotno mi e...imam za niz dvor..za niz doma za cistenje..i za sedenje:)))
a btw so sto da bidam doma..so pantaloni od `95 ili suknite od mama
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14361437143814391440 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |