|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 14351436143714381439 1869> |
Автор | |
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mrsh, be
ne sum jas sadist, nitu mazohist koj...ti?....neee..nikako...nikogas ona toa sama si go bara,a ti kao sekoj macho-man i ja ispolnuvas sekoja zelba |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Valerija arno velese edno vreme:
Jakiot maz ima samo edna slaba strana, zenata oja ja saka
jas sum jak maz, i imam slaba strana, a toa e mojata sopruga
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka znaes deka se zaebavam
|
|
s.r. Dzaki |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poradi toa ima nedostig na bejzbol palki ... od premnogu ljubov
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zene i muskarci
Zene su tople, zene su meke Zene su blijede, zene su snene Zene su ukras prirode Zene su zenstvene, zene su zenstvene Zene su stvarnost, zene su bajke Zene su zene, zene su majke Zene su ukras prirode Zene su zenstvene, zene su zenstvene Muskarci su pravi muskarci One ih mole, one ih mole da ih vole, da ih vole jer zene vole, vole zene- - samo kad su zaljubljene Zene zive u pjesmi, zene zive u braku Zene uz goblene, ah zene, zene-sirene Zene su inspiracija Zene su zenstvene, zene su zenstvene Muskarci su pravi muskarci (ah ti muskarci) Al' umjesto da ih miluju, da miluju milinu, da ih grle, da ih svuku- oni ih tuku i zakljucevaju u kuhinju (ajmo sad svi, a sad svi zajedno, jos jednom, a sad ja sam) One ih mole, one ih mole da ih vole, da ih vole jer zene vole, vole zene- - samo kad su zaljubljene |
|
s.r. Dzaki |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...maco dojdi vamu...ozonirano e...
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........eve me milicka
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...hehehehe...pokana ti trebashe...
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......ne be mila........pusev
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i tuka e zona za pushachi...
|
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......mila ti mi doagas kako "bronhi"bombonite......a si vo blizina ,lakse se dise......
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...maco moja...demetrinche moe...
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......kaj mi tekna ovaka da te pochastam...
|
|
Внеси реплика | страница <1 14351436143714381439 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |