![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14351436143714381439 1869> |
Автор | |
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mrsh, be
ne sum jas sadist, nitu mazohist koj...ti?....neee..nikako...nikogas ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Valerija arno velese edno vreme:
Jakiot maz ima samo edna slaba strana, zenata oja ja saka
jas sum jak maz, i imam slaba strana, a toa e mojata sopruga
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
znam deka znaes deka se zaebavam
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
poradi toa ima nedostig na bejzbol palki
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zene i muskarci
Zene su tople, zene su meke Zene su blijede, zene su snene Zene su ukras prirode Zene su zenstvene, zene su zenstvene Zene su stvarnost, zene su bajke Zene su zene, zene su majke Zene su ukras prirode Zene su zenstvene, zene su zenstvene Muskarci su pravi muskarci One ih mole, one ih mole da ih vole, da ih vole jer zene vole, vole zene- - samo kad su zaljubljene Zene zive u pjesmi, zene zive u braku Zene uz goblene, ah zene, zene-sirene Zene su inspiracija Zene su zenstvene, zene su zenstvene Muskarci su pravi muskarci (ah ti muskarci) Al' umjesto da ih miluju, da miluju milinu, da ih grle, da ih svuku- oni ih tuku i zakljucevaju u kuhinju (ajmo sad svi, a sad svi zajedno, jos jednom, a sad ja sam) One ih mole, one ih mole da ih vole, da ih vole jer zene vole, vole zene- - samo kad su zaljubljene |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...maco dojdi vamu...ozonirano e...
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
........eve me milicka
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...hehehehe...pokana ti trebashe...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......ne be mila........pusev
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...i tuka e zona za pushachi...
![]() |
|
![]() |
|
.......mila ti mi doagas kako "bronhi"bombonite......a si vo blizina ,lakse se dise......
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...maco moja...demetrinche moe...
![]() |
|
![]() |
|
...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14351436143714381439 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |