![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14261427142814291430 2229> |
Автор | ||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ма баш ми е гајле дали е по кочански или Прилепски Штипски... не ли може едноставно разведена??? И епитет за маж?? Распуштеник?? Пиперка нагризана... а балканско пусто ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
SEGA MI E JASNO...STO ZNACI...TOJ
![]() ![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ЕНЏИ И ТИ ИМАШ ЖЕЛБА ДА НЕ ПЛЕСКАШ ?
|
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Е многу сум љубопитна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
TRUCKER...
TE FATI NOSTALGIJA ZA NEKOGAS..A
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
SEKOJ SI IMA NEKOE NOSTALGICNO CUVSTVO.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
BEA BOGAMI...........minato svrseno opredeleno vreme......
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
|
jas ne pleskam,..jas kamsikuvam
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
BEA.BEA...SEGA E KONFUZIJAAAAAAA
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Седнаме да вечераме, кога видоме леб немаме, па се разманааме ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() шо ти дадат тоа а???? а снаата ако нејке да го апне тоа?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Шо гладнба ке остане или коските ке и ги дадат ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
АУУУ ПА ТИ ЕНЏИ ...
САДО МАЗО А ????? |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
SADO,MAZO...A-HA
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
KOLEGA..SEKAKOV PROFIL NA OSOBI IMAMEEEE
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14261427142814291430 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |