![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 140141142143144 482> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Гледам без дозвола отиде...Понеделник ќе останеш саат повеќе
![]() Едно раат кафе |
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
da bese tolku tesko ke sabotirav.......stani i svari si
![]() sakam vo MK da ima barem eden pameten covek za da ja iznese vaa drzavicka od kriza ![]() |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
![]() |
|
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
ima takvi mnogu ama se zafateni so pravenje pari.
sakam laura da pobedi |
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
se e mozno,ama ne se nadaj nogu-nogu
sakam da ima nekoj dobar film na Sitel |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Од torrent само може да си најдеш добар филм...
Да и ги дознаам намерите на доаѓањето |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
nemozhe sega pokasno
![]() sakam na vikend nekade... ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Е нема ...требало од петокот да си испланираш.
Сакам да си ги одморам ноџињата од штиклите. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Одмор на штикли во сабота навечер е забрането...може само масажа за кога велиш"ноџињата"
![]() Првото ѕвонење во понеделник да е за тоа ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
сигурно ќе биде првото будење
![]() да договорам састанак ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Да е до мене имаш сигурна саботажа
![]() ![]() Денес да не пипнам вино ![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
ajprobaj<>daja ischistam kolata
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Прво мојата
![]() Да ми исчезне заморов |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
otspij malku i ke ti pomine
sakam da dojde pobrzo prolet |
|
![]() |
|
Само отвори прозор
![]() После ваков старт на денот малце одмор |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 140141142143144 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |