|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 14111412141314141415 1869> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......
...iiiiiiiiiii...scena tri...?! |
|
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сцена три... го брка другаров Вел... пошо и по никон ми стојт дека е неодлучен тип.. демек ни ваму ни таму, те грабам за струк... и ојме кун сцена 4.. да ти ја кажам???
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, hihihihihi... kazuj
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...iiiiiiiiiiiii...me kidnapiraaaaaaaaa...
...honey, ti mrtov laden... |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da gleam
a posle moz nezadovolna da izvaish britvata od dzeb i sec
|
|
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значит те грабам за струк , ти контрираш... користам чекор 1 од учебникот- ти заривам јазик в грло.. ме касаш.. користам чекор 2 од италјанскион учебник--- поглед - ала дубина моје душе... пак нишо.. бегаш...
користам чекор бр. 1 од балканскион учебник- те лупам со бокс в нос и ојш во БЕССОЗНАНИЕ и бунило (колку го сакам зборон ) ...те носам дома... почвит сцена бр. 5... |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...grubijan...
|
|
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Замрачена соба... тешките завеси не пуштаат светлина... те буди мирис на прав.. лежиш оптегната цела.. те боли носот... се факаш долу- гледаш не си силувана.. се чудиш.... идам јас и ти носам супа.... пробам да ти објаснам нешо - се противиш пак.... се буниш нешо ко секојпат...лол.... морам да ти дам доза за смирување....
БАМ...... ојме кон сцена 6... ???? |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......
|
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a koa ke ja silovash?
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...me utepa more jordane...cela sum modra...
...honey...ajde action now... |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...leleeeeee, me dade...ne mi se veruva... |
|
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сцена 6.... низ пенџере влегвит ВЕЛ... ммм.. шо прајме сега.. да го тепам- стар е .. да го ебам - не ме привлекува... да и речам на ова мојава да одберит - ке го одберит него...
па решавам интелектуално да се надмудруввам... му велам.. ајде да ми одговориш на едно питање... ако го знајш твоја. е..... Вел ми викат ајде... Го опитвам - шо е то- исто е а не е исто... мислит.... поминвет многу сати... тешки , втренчени, вел се потит, моира ваѓат кашкавал од газон - дали ке погодит овај,,, на крај се предават.... ја земам до мене.. седвит со тешко срце.... таа ...плачит... јас окезен ко селско дете за на сликање му викам... ко ке ти го ставам вел во газот... тебе ти е к*рот во газот , но и мене ми е к*рот во газот...- видиш му викам, сепак исто е , но не е исто.. вел цел скршен паѓа во дилириум како не му текна.... јас со ова мојава...на рамо ја редам и си излегвам од собава... ојме на гондола... |
|
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
???? нејките сцена 7????
|
|
Внеси реплика | страница <1 14111412141314141415 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |