|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 14101411141214131414 1869> |
Автор | |
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega primetiv Изменето од DJAKONDO - 28.Август.2008 во 14:00 |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Heloooo zvezdiçki
....eve me.....koneçno
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo angelce
jas sega ke moram da se isklucam, zalam
tesko deka ke ima koj da te druzi
slab odziv denes
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i tuka da te maco moja...na site strani se izligavivme... ...... |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SSSSSsssslippery when wet...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...well...well...well...welcome back...
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sho be welcome, celo vreme sum tuka so 25 nika...preku log me in od Skopje
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dosta be...
...prai si filmchinja...kako prv pat da se gledame po podolgo vreme... Изменето од moira - 28.Август.2008 во 20:57 |
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok...sea..
ja i ti u filmot...
"GONDOLIEROT od VENECIJA"
scena eden...
moira sheta po sokacite na Venecija, so sheshirich na glaata nasmevka na liceti i si ja drzi maramata so ruka od vetrot, sho i duva pozadi grb, a ujedno i ja podiga suknjicata leleavo, naleo-nadesno...gore i fole...
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mmmmm...uzbudljivo...
...ideme scena dva...davaj... |
|
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сцена 2 .. идам јас...
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...jas i ...Well...sme u filmot...
...ti koj si...? |
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SCENA 2
ide Jordan Shumarot po vokacija, i sea ja zdogledue moira kao mu ide u susret, i zastanue kraj molot(dok), se parkira(potpira) na znakot kaj sho pishue zabraneto parkiranje gondoli, i od zdeb vadi cackalica ja stava u usta nakrivue kapata i pushta so edno okce pogled kon moirata...
|
|
Внеси реплика | страница <1 14101411141214131414 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |