![]() |
|
Таратур муабети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 139140141142143 681> |
Автор | |
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
преуба е лелеееее.... сакамммммммммммм
![]() ![]() ова полнета е нели? мммммммммммм лиги ми потекоа ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
lele .....boze Valetce tortava....ami neli dieti pred nova godina.....more kakva dieta daj vamu frli torticka sekako ke ja cekam godinata vo pizami i termo corapi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
lady mila za vakva torta... ne drzam dieta... pa i da nakacam ne mi e krivo... i jas sakam
![]() ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
sakam i jas
![]() |
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
pa so torta vakva Sanny bogami......bravo za Valeta prava domakinka so tapija....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
a dane zgresivme malku ......sega pred rucek e za salatka rakiicka......a tortickava moze trebase za desert...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Полека еден по еден,има за сите . ако треба и друга ке замешам сега
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
pocni da mesas .... kje se pojavat i drugi za vaka ubava torta
![]() |
|
![]() |
|
pazete na sekerot ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nema pricina za zagrizenost ... posle moze samo poslatko da bide
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Мешам со миксерот на 5 брзина, мора да брзам, има многу гладни тука , а јас се одомаќинив, и да се покажам како добра домаќинака
![]() |
|
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
i jas sakam od tortata inako jadam i pravam mnogu torti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nema grizi ...prednovogodisno raspolozenie.....i eve tortava e skoro gotova...ama 5 brzina ....izglea kao 6 7 8 brzina da e......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 139140141142143 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |