IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Сакаааааам.......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакаааааам.......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 139140141142143 426>
Автор
Порака
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 12:17
Боље да не ти кажувам...ќе ти покажам на дело
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 12:20
ммммм  ова веќе ми со допага на дело.. које слатко задоволство..
само сакав да те предупредам мила не гмечи толку некој ден и џигерот ке си го плукнам од тебе LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 12:25
Што сакаш да кажеш??? Дека незнам да бидам нежна?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 12:40
Не туку ми цркај ушите ме болат LOLLOLLOLLOL Сакам да кажам дека од толкава љубов и кога ќе се грабнеме исав немаме првиот гуш, после од кога ќе ни се вратат сите органи, ѕрцки џигери на место си нежна многу EmbarrassedEmbarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 12:42
Е ќе видиш ти утре,кој не те седне со газот на ќембе па да видиш што е нежност
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 12:45
Море, море изливи на чуства па и на ќумбе ќе ме ставела да се дозапалам. LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 12:47
МАлиџано ќе те направам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 12:49
Па ти кажи бе срце мое дека ме гледаш како патлиџан LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 12:52
Ми беше незгодно,за не се навредиш
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 12:54
Што ма ти било незгодно, мислишп немаше да те прочитам...
Знаеш како ме гледаш, кога ке ме погледнеш искри ти летаат и си викам ма што и е изгледа како да сака да ме лапне или зготви LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 12:55
КАко похован модар патлиџан,комбиниран со сос
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 13:00
Леле кај го најде сосов LOLLOLLOL
Мила,  да не ти згорчам ма? Знаеш што шуги се тоа модрите знаат да пригорчат CryCry
Ај да ме гледаше како црвен, ама модар LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 13:02
Па ти не си риЏокоса за да те гледам како црвен патлиџан Косата ти е иста боја како модрите патлиџани па затоа ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 13:05
Хм... да си ибеш ме натера да застанам поред огледало и замислам.. LOLLOLLOLLOL и споредам и онака имам модар патлиџан од колешкава LOLLOLLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 139140141142143 426>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.