|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика | страница <1 139140141142143 426> |
Автор | |
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Боље да не ти кажувам...ќе ти покажам на дело
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ммммм ова веќе ми со допага на дело.. које слатко задоволство..
само сакав да те предупредам мила не гмечи толку некој ден и џигерот ке си го плукнам од тебе |
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што сакаш да кажеш??? Дека незнам да бидам нежна?
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не туку ми цркај ушите ме болат
Сакам да кажам дека од толкава љубов и кога ќе се грабнеме исав немаме
првиот гуш, после од кога ќе ни се вратат сите органи, ѕрцки џигери на
место си нежна многу
|
|
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ќе видиш ти утре,кој не те седне со газот на ќембе па да видиш што е нежност
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море, море изливи на чуства па и на ќумбе ќе ме ставела да се дозапалам.
|
|
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАлиџано ќе те направам
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ти кажи бе срце мое дека ме гледаш како патлиџан
|
|
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми беше незгодно,за не се навредиш
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ма ти било незгодно, мислишп немаше да те прочитам...
Знаеш како ме гледаш, кога ке ме погледнеш искри ти летаат и си викам ма што и е изгледа како да сака да ме лапне или зготви |
|
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КАко похован модар патлиџан,комбиниран со сос
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле кај го најде сосов
Мила, да не ти згорчам ма? Знаеш што шуги се тоа модрите знаат да пригорчат Ај да ме гледаше како црвен, ама модар |
|
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ти не си риЏокоса за да те гледам како црвен патлиџан Косата ти е иста боја како модрите патлиџани па затоа ...
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хм... да си ибеш ме натера да застанам поред огледало и замислам.. и споредам и онака имам модар патлиџан од колешкава
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 139140141142143 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |