|
Што прави оваа влада?! |
Внеси реплика | страница <1 138139140141142 200> |
Автор | ||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што не демантираат ако не е вистина....значи вистина е дека малава е неписмена и дека единствен квалитет е тоа што е вмровка.... а тоа што ти си опседнат со еддна личност, тоа нема да го коментирам...тоа е работа за други...покфалификувани во својата професија.
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па богами аир многу не се виде од правниците, сега можеби со менаџерката по туризам може и да тргне на арно -ќе ги шета по ќерамиди-така едно време викаа во Велес
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..абе,без англиски ни салам форумџија на ИДИВИДИ не можеш да бидеш,а ваму у Власт,да дели правдина.. леллееее....Бог да чува!. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е не е ова “у власт“ Она ќе ја контролира власта. |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чекај,тоа му доаѓа како ...жена ми да ми најми швалерка која ќе ја контролира неа...така? неее,ја тој филм не го гледам!не!. значи,блазе си им!. Изменето од zagor - 09.Април.2012 во 23:00 |
||
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве читај http://www.dksk.org.mk/ |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Симеон Радев осамна на зградата на МНР
Радев го потпишал договорот за распарчување на Македонија во Букурешт 1913 година Споменик на Симеон Радев, автор на „Градителите на модерна Бугарија“, е поставен во Скопје, на горниот дел од зградата на македонското Министерство за надворешни работи. Веста прва ја објави бугарската агенција Фокус, со оцена дека Радев е најновата бугарска историска личност која е прогласена за македонска. Во таа група Фокус ги стави цар Самуил, Гоце Делчев, Дамјан Груев, Методија Шаторов и Методија Андонов-Ченто. Македонија веќе постави спомен-плоча за Радев во Париз, поточно за весникот „Македонско движење“ што го уредувал и издавал тој од 1902 година. Што можат кутриве вмровци...уште им работи она бугарското од времето на Љубчо.... |
||
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...бара да и се помогне(пр. 199),а при тоа на голема врата го спроведува нивниот процес на лустрација. По кој критериум ќе ги сортираат(класифицираат)информациите..граѓански,државни,политички...или се на куп...КОДОШ!!!...и точка!. Што ќе биде,ако се смени власта..?. |
||
|
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Незнам дали е до владата...
оваа, онаа, сегашна, претходна... но знам дека ќе е до народот... затоа што владата не прави ништо друго... освен тоа што и народот... да му цркне козата на комшијата... по можност и он со неа... види... и да сакаш толку да раскараш еден народ помеѓу себе... не можеш, освен ако тој самиот не го сака тоа... а го сака... и додека некој сфати дека од секое дрво... шупелка не бидува... отиде све у к**ац... и знам дека Коце е у право... единствена опција за нашата ни држава се жалните врби... пошто само тие имаат иднина... па макар и цел живот да го поминат опколени со срање... јер увек ќе имаат можност од далеку да гледаат... скапи огради во златна боја... и да си мислат... како би изгледало тие да не се жални врби, туку скапа златна ограда... и ќе жалат, нели... и за крај, вака сабајлечки... три говна се шетаат во канализација... две од нив наоѓаат капачиња од Кока Кола... и почнуваат да пеат: ние сме Кока Кола, ние сме Кока Кола... третото ги слуша, и оно почнува да пее: и јас сум Кока Кола, и јас сум Кока Кола... а првите две застануваат и му викаат... "Ќути бе говно едно..." Јеби га... |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Амин ! |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Повторно ќе им дели компјутери на сиромавите студенти... ...се прашувам ,зарем постои уште некој студент кој нема компјутер?...или и оваа пратка ќе заврши како и минатите..во џебовите на неколку фирми кој се бафтаат со овој вид на техника. ...исто со субвенциите за овие земјоделците,исто со средствата за вработување..исто со се исто каде треба да се лапне ...КЕШ!. ..така е и во Америка,нели?или Германија... |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...po obichaj si go dupi...ovcata od narod:
...pamti li nekoj kolku beshe 95-kata pred 8 meseci? ...sigurno daleku pomalku od segash*te ''velikodushno'' namaleni za 0.5 din .... 82 dinari ! da vi se ...chovek u vladata!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе вработи 300 полицајци...
оние што завршиле полициска академија не се во приказната... не им требаат професионалци... Ќе вработи 4000 чистачи по општините... и ќе им даде плата 7000 денари... пази... и они тоа го викаат проект... ебате... јако продуктивно вработување е тоа... проект, човече... ќе прателе на обука невработени, ќе ги плаќал завод за вработување... значи пак државата... и тоа не е се, ќе дале земја на социјално загрозени да ја работат... ваљда социјалците ќе ја работат земјата како што владата... ги работи нив... со зборови, пошто не познавам социјалец кој има трактор... Е арно ама тоа не е крај на мерките... ќе легализирале нерегистрирани трактори бе... и што е најважно, ќе им дадат на пензионерите и социјалците... 50% попуст за да одат на опера и во театар... па тоа бре им фали на социјалците... опера и театар, ако ништо друго да имаат зимоска каде да се згреат на кратко и за поефтино... А јас па, наивен бе, си помислив дека ќе вработуваат невработени... во оние фирмите што Кољо ги донесе од неговите патешествија по светот... од Европа па до Индија... и Кина и Индокина... ама он нив ги чува за недај боже, ако загусти па невработеноста се зголеми на 50%... и си мислам, знам дека не е ова подфорум вероисповест... ама ќе да важи за нив... прости им Боже... незнаат што прават... или... знаат... |
||
Внеси реплика | страница <1 138139140141142 200> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |