|
Специјален поздрав до... |
Внеси реплика | страница <1 138139140141142 646> |
Автор | |||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
пак ли пишувал нешто недолично... не треба да се занимава со политика и историја... Изменето од Tetratka - 14.Декември.2009 во 17:29 |
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne znamtoj ne mi izgleda za nekoj sto moze nedolicno da pisuva, ili pak ne citam tamu kaj sto treba... |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
голем поздрав до Тетратка и до Да бе ( Капетанот ).... П.С. Кој што си надробил, тоа си срка ( одговор на твоето прашање ) |
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па шо знам... можно е да се занимава непотребно со историја или политика... и на мене не ми се гледа како таков... а кој и зашо го банирале... |
|||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
бре Македоне... си помислив јас на тоа...
сп до Емил... |
|||
|
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сп до емил и македон... а на колку е баниран...
|
|||
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SP do emill i od mene
|
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сп до тетратка инаку емил сакаше да го банираат и го банираа, а за подетални информации одете во форум информатор
|
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сп до влада... знам разбрав за него...
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 138139140141142 646> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |