|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 716> |
Автор | |
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tete sampion
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo sto e vicot se cudam
pa ova e poveke od vistina
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Milena
svakog dana putuje, moja Milena mirise na jabuke zivi k'o podstanar moja Milena Oci su joj pune sna kako li se preziva, moja Milena ruke ne pokazuje kaze da dobro je, moja Milena Ref. Milena generacijo moja da smo se ranije sreli Milena generacijo moja toliko toga nas djeli Milena generacijo moja ko nam je ukralo dusu Milena generacijo moja je smo li previse hteli Milena generacijo, Milena generacijo |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Djaki site ve saka , prijatno ...
utre ke rabotam
|
|
s.r. Dzaki |
|
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravoDJ
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be ti velam jas , ema podobar od mene
|
|
s.r. Dzaki |
|
irenka b.
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam steta sto ke rabotis
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne slavam jas partiski praznici
|
|
s.r. Dzaki |
|
irenka b.
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesen si iako edno vreme me nervirase
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mene denes e prazen den a ne praznik, za inaet dojdov na rabota
|
|
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega ke pazam da ne te nerviram pak, iako tesko mi uspeva
|
|
s.r. Dzaki |
|
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treniraj ,Djaki....
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
teteeeeee
kolku liri ti duzam, kazi
|
|
s.r. Dzaki |
|
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes gratis rabotam...praznicno
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |