|
Сител тв |
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Автор | ||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Она прилогот со вонземјаните....мислам дека ни ТВ Амазон не би паднале на тоа дереџе, да објават на ударни вести нешто такво....
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На цела трагедија ќе беше невкусно да ја ставам сликава
во темата што тоа ме насмеало. А и не ме насмеа... Колку само новинари оцрнија и осудија стварно мора да имаат јак ѓон од лице за вакви да излезат. |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Токму така, како што вели Александар Русјаков: Па, уште господава од Сител и „Слободен печат“ ми се истопорија со онаа парола „И јас сум Шарли“. Каква карикатура, луѓе мои! Изменето од Messenger - 10.Јануари.2015 во 20:04 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уф,на место!Ја имам испуштено сликава.
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гледав вести на Сител...
незнам дали повеќе се уплашив од Давид... или пак од новинариве на Сител... дај боже Давид да не дојде... па дури и ако тоа значи некои да останат со скршено срце... иако дошол не дошол... овие веќе го направија Голијат... |
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес пробав да ги гледам вестиве,
издржав некоја минута...Им должам јавна благодарност ме потсетија на сценава. |
||
tyga
Група Регистриран: 12.Март.2015 Локација: Скопје Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
целокупно земено во македонија нема ниту еден асален канал, нити со точни вести и неутрални, нити пак со добра содржина без разлика дали станува збор за музичка, забавна или пак филмска програма и сл.
|
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Море,море па уште веста во "Наука и технологија"
Ко да од денес е и ко нешто чудно да е. Да им се јавам и ги просветлам оти: Ј-10 сек. назад; K-пауза; L-10 сек. напред; и M-"mute" мутави едни низаедни Само ај нека после кој ќе чита како за генијалец ме прогласуваат. |
||
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izgleda i si genialec
|
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кое сценарио човече
Па овие дефинитивно со јака продукција, може да креираат ремек дело. |
||
chargerburnout
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 211 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dali nekomu mu zdosadile tie srpskite realni soua sto barat talenti i turskite serii?
|
||
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
едно е - не се две
|
||
chargerburnout
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 211 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
premnogu e bujna i toa suknjata me u prekratka i premnogu sexy za 14 godini, steta sto nema 18 godini.... |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ejj alooo zasrami se! Od vakvi mi se prevrtuva vo stomak Utre koga kje dadat vakvi komplimenti za kerka ti se nadevam ke bidesh "GORD"! Devojchevo mi e poraneshno komshivche, pee preubavo! Se nadevam deka nema da ja otkachat samo zatoa shto e od MK..(iako nemam vreme da gi gledam pa ne znam do kaj se ) Изменето од evangeline - 16.Март.2016 во 22:27 |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |