![]() |
|
Омилена книга од детството |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 19> |
Автор | |
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Бојан.......Хајди....... |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Dnevnikot na Ana Frank - Definitivno
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
snezana i sedumte djudjinja i pepelaska
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
hajdi
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
rostfrei ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 29 |
девојчето со кибритчиња
![]() |
|
![]() |
|
La La Laaa ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Znam" Druga Majka" Se Vikashe I Mn Plachev Hah
![]() |
|
![]() |
|
aurorum ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
I moja omilena kniga od detstvoto i procitana mnogu pati e - Patot za Agra...duri posle poveke od 35 godini, uspeav da go najdam i konecno procitam i prodolzenieto na istata, Beliot Bungalov. :)
Sto ke kazes na toa Moira, jas prosto se izraduvav koga vidov deka i na nekoj drug taa mu bila omilena kniga od detstvoto. |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
леле стварно, патот за Агра.....еј сум ја заборавила скроз |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
SRCE --- Edmondo De Amicis
|
|
![]() |
|
anesa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Mалиот принц
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
volsebnoto samarce
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ддаааа...... волшебното самарче беше хит! ![]() во тоа време кога ги читав книгите за партизаните, мислев дека животот е нефер спрема мене што живеам во ова досадно време, наместо да се родам во времето на к*рирчињата, па да ги зафркавам лошите германци ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
volshebnoto samarce
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
и ти ли беше кандидат за к*рирче? ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |