IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - После колку време врска да му дадеш?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

После колку време врска да му дадеш?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 19>
Автор
Порака
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 14:30
Vo momentot koga vleguvas vo vrska imas odredeni soznanija za taa licnost... Znaci ti se dopagja, go/ja sakas... Planiras ili se nadevas da trae sto podolgo (Zboram za seriozni, ne za "instant" vrski)... Seksot e neizbezen del, koga stanuva zbor za zreli, vozrasni osobi...
Pa koga znaes deka ednas ke se sluci, zosto da odolgovlekuvas? Nemanje mesto, uslovi, ke pomisli deka sum lesna, ova, ona... Za mene gluposti... Mozam da pomislam samo deka nekoj ne go menja dolniot ves bas cesto ili deka e frigidna...
Ako nemas mesto, zivees so tato, mama... opravduvanja kolku sakas... Ke citiram eden clen od ovde: "ili sakas, ili nesakas. Ednostavno e"... Koga vi se jade cokolado, idete i si kupuvate... pa si go cuvate da go jadete posle?...totalno nelogicno.
Ako ja sakam, i sum se odlucil da bidam so nea vo vrska... Jas sakam sto pobrzo da uzivam so nea, taa da uziva so mene...I ne, nema da pomislam deka e lesna... Ke pomislam deka mnogu me saka...
DeepBlue
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 15:21
Koga ke zabelezam deka pocnuva da dobiva bolki vo racniot zglob
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 16:14
Originally posted by fragola fragola напиша:

Koga ke zabelezam deka pocnuva da dobiva bolki vo racniot zglob

Uste edna shegobijka
Ne zaboravajte deka toj zglob go trenirame uste od dva-trinaest godisna vozrast i deka tesko moze da go shineme...
DeepBlue
Кон врв
Mileman Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2006
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mileman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 21:10
Jas sum vo vrska veke 2 ipol godini i seuste sum nemal sex. To je to
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 23:44
Originally posted by Neptun74 Neptun74 напиша:

Vo momentot koga vleguvas vo vrska imas odredeni soznanija za taa licnost... Znaci ti se dopagja, go/ja sakas... Planiras ili se nadevas da trae sto podolgo (Zboram za seriozni, ne za "instant" vrski)... Seksot e neizbezen del, koga stanuva zbor za zreli, vozrasni osobi...
Pa koga znaes deka ednas ke se sluci, zosto da odolgovlekuvas? Nemanje mesto, uslovi, ke pomisli deka sum lesna, ova, ona... Za mene gluposti... Mozam da pomislam samo deka nekoj ne go menja dolniot ves bas cesto ili deka e frigidna...
Ako nemas mesto, zivees so tato, mama... opravduvanja kolku sakas... Ke citiram eden clen od ovde: "ili sakas, ili nesakas. Ednostavno e"... Koga vi se jade cokolado, idete i si kupuvate... pa si go cuvate da go jadete posle?...totalno nelogicno.
Ako ja sakam, i sum se odlucil da bidam so nea vo vrska... Jas sakam sto pobrzo da uzivam so nea, taa da uziva so mene...I ne, nema da pomislam deka e lesna... Ke pomislam deka mnogu me saka...

Auuuuu bravo za tebe...navistina e ednostavno ili sakas ili nesakas ...... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 23:44
Originally posted by Mileman Mileman напиша:

A ona???? збунетостизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 14:53
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Originally posted by Neptun74 Neptun74 напиша:

Vo momentot koga vleguvas vo vrska imas odredeni soznanija za taa licnost... Znaci ti se dopagja, go/ja sakas... Planiras ili se nadevas da trae sto podolgo (Zboram za seriozni, ne za "instant" vrski)... Seksot e neizbezen del, koga stanuva zbor za zreli, vozrasni osobi... Pa koga znaes deka ednas ke se sluci, zosto da odolgovlekuvas? Nemanje mesto, uslovi, ke pomisli deka sum lesna, ova, ona... Za mene gluposti... Mozam da pomislam samo deka nekoj ne go menja dolniot ves bas cesto ili deka e frigidna... Ako nemas mesto, zivees so tato, mama... opravduvanja kolku sakas... Ke citiram eden clen od ovde: "ili sakas, ili nesakas. Ednostavno e"... Koga vi se jade cokolado, idete i si kupuvate... pa si go cuvate da go jadete posle?...totalno nelogicno. Ako ja sakam, i sum se odlucil da bidam so nea vo vrska... Jas sakam sto pobrzo da uzivam so nea, taa da uziva so mene...I ne, nema da pomislam deka e lesna... Ke pomislam deka mnogu me saka...

Auuuuu bravo za tebe...navistina e ednostavno ili sakas ili nesakas ...... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Milady, Stand to be recognized
DeepBlue
Кон врв
Mileman Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2006
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mileman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 14:55
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Originally posted by Mileman Mileman напиша:

A ona???? збунетостизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

I taa seuste e nevina 100%
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2008 во 03:37
Тогаш кога двајцата ке сакаат и кога и двајцата ке почувствуваат дека е момент за тоа
Кон врв
aleksandar bt Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 02.Август.2009
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aleksandar bt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2009 во 23:13
Originally posted by Ateist Ateist напиша:

убаво рече некој овде, „не е чоколадо па да му дадеш“. Мажите се оние кои даваат, жените примаат.

da za ova si vo pravo mazite davaat a zenite primat taka da nema so zenite da kazuvaat koga ke dadat tuku koga ke primat
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 00:50
а бе зошто овие Балкански стереотипи...
она да му даде...
а машкото да и даде...
бива..???
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 00:56
уф..ама е наслововух
а има ли и за тоа правило...мислам...
навистина,по колку време треба да му се “даде“голема%20насмевка
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 00:58
ако го смета за потенцјален "сериозен"....
ќе го малтретира...
ако не...
времето не е важно...
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2010 во 13:15
При секоj си е индивидуално.Но според мене колку побрзо толку подобре.Ќе си изjaснат уште од почетокот дали си допаѓаат во креветот и ако е имало некаков "гаф" следниот пат ќе го коригираат.губитник
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.