|
Најсекси водител?? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 28> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da ocite epten tipce bese...
ne znam kaj go snema, kaj otide, so se stori, go neam videno odamna... go vidov vo zivo pred edna godina na plostadot vo skopje, vo kostumce bese stoese so nekoi luge i nogu bese ubav...samo ne e bas visok...ama nema vrska, nogu e sarmanten... pozdrav |
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...steta tolku fino momce i ni go snema...
...ekonomskite vesti gi gledav samo koga gi vodese on...ne deka mnogu mi se gledale, ama kako da ne go gledas nego...toa ocite, pa osmehot...ahhhh ...ali da ne redam mnogu |
|
sashka
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 19.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
citajki gi komentarite covek da se otkaze od forumov iako e ubavo osmislen no za kogo? pa vriete od loshotilok nisto ne vi chini vo zemjava ni glumci ,ni peaci,nitu emisii mnogu ste negativni vecerva se registrirav no poveke ne ve ni otvaram slushajte ja cresha na tose i menuvajte se! za dobroto na site nas,sepak vi posakuvam se najubavo! |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ti zenche sashka kolku postovi procita???
aj procitaj poveke pa kazi togash... a ako ne ti se dopaga bye bye baby |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
САШКЕЕЕ...ЕЈЈЈЈ..ЧЕКАЈ!ПА ОД ЉУБОВ НЕ СЕ БЕГААА...!!!!ЕЕЕЕ,ТИ МИСЛИШ ТАКА Е...!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
tic_tac
Група Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трендо ако е сељак,што преостанува за останата багра што шета низ градов! Трендо е интелегентен,шармантен,одмерен,речит, градски човек! Изменето од tic_tac - 20.Декември.2007 во 16:42 |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gradski covek e se soglasuvam i site tie drugi epiteti, mene samo ne i e sexy inace neam nisto protiv covekot, ne e seljak
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toj shmokljan?!,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ние лоши ??? нееее грешка си... сепак... чаоска.... а вечерва го видов трендо,... онака убаво... на тв... и сменив мислење... леле косата му е катастрофа... ауу скраја да е... коа ќе си врати стара фризура... враќам мислење... |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ние лоши ??? нееее грешка си... сепак... чаоска.... а вечерва го видов трендо,... онака убаво... на тв... и сменив мислење... леле косата му е катастрофа... ауу скраја да е... коа ќе си врати стара фризура... враќам мислење... [/QUOTE]Jas ne sum mu obozhavatelka, ama definitivno se soglasuvam deka ovaa frizura ne mu prilega! |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аххххххх темава ја сјебавте Трендо ви е вреден заради косата????? аииииииииииии OMG
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема таков.
А, водителки богами се навоѓа по некоја. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka ke kazam..za mene sexy voditel/ka e onj/onaa sto e dobro potkovan..sto si ja znae rabotata,sto e interesen,namesta sarkasticen,no seto toa da go pravi na simpaticen nacin..a ne napadno...Za zal kaj nas nema takvi...jedino mi se dopagase Olivera Trajkovska..ostra na jazik a sepak kulturna...od muzive e dobar Robert Popovski..za razlika od kaj nas na drugite televizii gi ima..na primer na HTV..super se MISLAV BAGO (OTVORENO)..ALEKSANDAR STANKOVICH (NEDELJOM U 2)..DENIS LATIN (LATINICA)..na RTS..OLIVERA KOVACEVICH e EXTRA...
P.S inace navistina....TRENDO..so kosana (frizurata) mi e za nikade..epten ruzno izgleda |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IGOR DJAMBAZOV
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |