![]() |
|
што ќе направите ако го фатите партнерот на дело? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 29> |
Автор | ||
bond007 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...vo vrska,nema sansi da ne osetam promena kaj devojkata!Se oseka pa makar na 10 sec vo nedela dena.
DEVOJKA KOJA E SREKNA VO VRSKA ZRACI ! SREKA E EDINA EMOCIJA STO NE MOZE DA SE ODGLUMI. ...i najmala promena se osekja. |
||
EYES WIDE SHUT
|
||
![]() |
||
bond007 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
|
....citam na "temava" i mi lici -mnogu galama za nisto!
Aj vaka: STO KE NAPRAVITE PARTNEROT DA NE VE IZNEVERI? |
||
EYES WIDE SHUT
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
мхххххххх I can feel the devil ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од fiks - 09.Декември.2009 во 18:14 |
||
![]() |
||
ASTRIX ![]() Сениор ![]() ![]() OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
|
Ќе ги врзам за кревет,а после ќе ги запалам живи да горат |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Dobro prasanje
![]() |
||
![]() |
||
ice_dmx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
|
bi se zaprasal dali jas sum slab ljubovnik ili e ona k*rva
![]() |
||
dudenz
|
||
![]() |
||
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
|
ke gi upucam i dvajcata iako ne lici toa na mene.
![]() |
||
![]() |
||
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
|
Не знам како би изреагирала кога би го затекнала партнерот со друга, ама едно е сигурно,а тоа е.... втора шанса НЕМА.
|
||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
pa nazad nema ...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
MisIca. ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 68 |
|
![]() |
||
![]() |
||
asteri ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
|
Moja istomislenicka
![]() ![]() ![]() |
||
Zivotot e samo eden, se drugo e teska improvizacija:-)
|
||
![]() |
||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
|
nema poglupavo cuvstvo od toa.......
a sekoj razlicno reagira.......
|
||
![]() |
||
MisIca. ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 68 |
|
![]() |
||
![]() |
||
severina ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 19 |
|
ke im se pridruzam
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |