![]() |
|
Зoшто сте на Идивиди форумот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 43> |
Автор | |
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mnogu e poinakva komunikacijata so luge sto ne gi gledas...
interesno mi e, si gradam postepeno slika za clenovite, nesto kako postepeno zapoznavanje... |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
tuka ima sisinja, a ja sum kapace
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
A koe e shisheto?
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne se opteretuvam so toa dali mi e doma rastureno kako koga ke mi dojdat gosti
|
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
kako moze nekoj da zivee vo rastureno?
bas za da ti bide uste po prijatno na forumov, ke si raskrenes, ke si svaris kafe ili ke si zemes pijacka i ete..kako gosti samo sto ne mora da se doteruvas. |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
forumov e odlicen nacin da se zapoznaat novi ludje ... i novi prijatelstva ... koi vo "realnosta" nikogas nemase da se sluchat ... lichno mnogu zapoznav ... ima ludje sto me voodusevile ... sto gi cenam ... ima i za nekoi za koi zalam ... ima razni nedorazbiranja ... sepak gledam mnogu pozitivno na seto ova ... ![]() ![]() ![]() Изменето од marco_antony - 30.Октомври.2007 во 18:07 |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..KAJ SI BE MARCO...PRIJATELJU MOJ....!!!!KAKO SI DENES...?FALA ZA POZDRAVOT...UTRINAVA....!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Mozam da si cepkam nos i da si gi cesam mudata
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
.
Изменето од ACELERA - 18.Мај.2010 во 21:28 |
|
![]() |
|
...oti sum tehnoloski visak...
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
za da si go popolnam vremeto
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
ima i drugi nacini za popolnuvanje
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |