|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 266> |
Автор | |
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zrelata zena brzo ke ostari , a jas sakam da ostanam sto moze poveke mlad a mlad mozes da ostanes samo pokraj pomlada zena...
Nikogas ne sum sakal postari zeni...a za cudo tie mene da zasto nemam pojma ... zatoa i ako dojdam ke pik*ram nekoja mlada zena od 20-25 da se znae:) |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sum za u Select vikendov, sabota... Kako toa, imalo devojka u kafez, a jas ne sum bila.. Malce da ja kamsikuvam..
Natalija, u petok nikako da ne si dosla so fustani dolgi, a Zoki ne znam, moze da ne gleda od strana, zasto i onaka mu e sram..
Znaci, kaj Lou prvo priprema so pivo, pa negde na densanje... Bi sakala pak da stime na taa masata zasto imase dve sipki kako potpiracki dobro mi vrsea rabota..
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lesno ti bese na tebe do sipkite, a??? kje gledam da bidam tuka petokov posto bas mi bese super so vas
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa, na sipki najlesno se spustas do dole..
Kazi, taa u kafezot, kako bese?
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paaaa.......taa ne bese mnogu dolgo u kafezot, a bratuced mi rece deka e zgodna. jas si bev kaj denserot taka da ne ni ja gledav mnogu.... povekje bese na sipka a igrase ludnica
|
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj nareden pat megu nas ke te staime..
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Majke mi.. kako ne dojdov.. Koga ke ides nareden pat zemi me i mene.. Sega sum frei, sesijata mi zavrsi..
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obavezitelno
|
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele lele lele so vakvi opisi na zabavata navistina ke me naterate da dojdam i da vidam kako e:)
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa dojdi!
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj da mi pomine frkata na rabota i ke dojdam:)
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa frka sigurno nema da imas vo petok navecer?
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozno e petok vecer da ne bidam vo Skopje:) sakam malku da si otidam doma:) da se odmoram pred godisniot odmor:)
no ako ostanam vo Skopje, moze ke vi se pridruzam:) |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Договорено мила, никако во сукњи хањини само нешто прикладно и тесно... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |