IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - Сте ли за да се најдеме сите од форум?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сте ли за да се најдеме сите од форум?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 266>
Автор
Порака
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 14:55
Zrelata zena brzo ke ostari , a jas sakam da ostanam sto moze poveke mlad a mlad mozes da ostanes samo pokraj pomlada zena...

Nikogas ne sum sakal postari zeni...a za cudo tie mene da zasto nemam pojma ... zatoa i ako dojdam ke pik*ram nekoja mlada zena od 20-25 da se znae:)
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 17:48
Ja sum za u Select vikendov, sabota... Kako toa, imalo devojka u kafez, a jas ne sum bila.. Malce da ja kamsikuvam.. Evil Smile

Natalija, u petok nikako da ne si dosla so fustani dolgi, a Zoki ne znam, moze da ne gleda od strana, zasto i onaka mu e sram..

Znaci, kaj Lou prvo priprema so pivo, pa negde na densanje... Bi sakala pak da stime na taa masata zasto imase dve sipki kako potpiracki dobro mi vrsea rabota.. Evil Smile

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 17:50
lesno ti bese na tebe do sipkite, a??? kje gledam da bidam tuka petokov posto bas mi bese super so vas
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 17:51
Pa, na sipki najlesno se spustas do dole.. Tongue
Kazi, taa u kafezot, kako bese? Evil Smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 17:53
paaaa.......taa ne bese mnogu dolgo u kafezot, a bratuced mi rece deka e zgodna. jas si bev kaj denserot taka da ne ni ja gledav mnogu.... povekje bese na sipka a igrase ludnica
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 17:54
Originally posted by natalija natalija напиша:

дфодуше дана милата моја и сонцето убаво денсаа жешко јас ги гледав троа од страна таква гледка не се пропушташе трас ми..  

Aj nareden pat megu nas ke te staime..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 17:55
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

paaaa.......taa ne bese mnogu dolgo u kafezot, a bratuced mi rece deka e zgodna. jas si bev kaj denserot taka da ne ni ja gledav mnogu.... povekje bese na sipka a igrase ludnica

Majke mi.. kako ne dojdov.. Angry Koga ke ides nareden pat zemi me i mene.. Sega sum frei, sesijata mi zavrsi..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 17:55
obavezitelno
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 19:50
lele lele lele so vakvi opisi na zabavata navistina ke me naterate da dojdam i da vidam kako e:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 21:33
Pa dojdi! Wink
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 21:52
aj da mi pomine frkata na rabota i ke dojdam:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 21:57
Pa frka sigurno nema da imas vo petok navecer? Wink
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 22:18
mozno e petok vecer da ne bidam vo Skopje:) sakam malku da si otidam doma:) da se odmoram pred godisniot odmor:)
no ako ostanam vo Skopje, moze ke vi se pridruzam:)
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2006 во 08:51
Originally posted by Dana Dana напиша:

Ja sum za u Select vikendov, sabota... Kako toa, imalo devojka u kafez, a jas ne sum bila.. Malce da ja kamsikuvam.. [IMG]height=17 alt="Evil Smile" src="http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley15.gif" width=17 align=absMiddle>

Natalija, u petok nikako da ne si dosla so fustani dolgi, a Zoki ne znam, moze da ne gleda od strana, zasto i onaka mu e sram..

Znaci, kaj Lou prvo priprema so pivo, pa negde na densanje... Bi sakala pak da stime na taa masata zasto imase dve sipki kako potpiracki dobro mi vrsea rabota.. [IMG]height=17 alt="Evil Smile" src="http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley15.gif" width=17 align=absMiddle>

Договорено мила, никако во сукњи хањини само нешто прикладно и тесно...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 266>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.