|
Најубави љубовни пораки и изјави |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 40> |
Автор | |
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pticata go saka gnezdoto, meckata go saka slatkiot med, a jas te sakam tebe poveke od sladoled.
|
|
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te vidov prv pat, te vidov vtor pat i se bese dobro dodeka ne te vidov, zasto odkoga te vidov prv pat, iskreno kazuvam deka po tebe poludev.
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледав сонце не гледав, излегов на звезди и месечина не те
видов..темнила гледав.. Излази и засвети како сонце, засвети како
месечина, блесни како звезда ..тогаш знам дека каде и да си покрај мене
си..
|
|
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako bog e edinstvenoto sushtestvo koe ne mora da e prisutno za da se veruva vo nego,togash ti si edinstvenoto sushtestvo koe ne mora da bide prisutno,a da e sakano
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoja solza vo zivotot ja smeniv za nasmevka zatoa shto ti stana del od mojot zivot.Sega srekata i radosta se del od mene i ne mi nedostasuva nasmevka...te sakam
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако љубовта е дрога тогаш јас сум најголемиот наркоман
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако некогаш се сетиш на деновите од минатото, сети се на мене, на
девојката која те сакаше повеќе од себе, која заспиваше и се будеше
мислејќи на тебе, заборави ги деновите кога ти ме оставаше и ги пушташе
солзите да течат по моето лице, а во срцето зачувај ја љубовта која ја
чувствувам за тебе
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
soncence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со тивкиот шепот на усните ми преплива низ мислите и ги разбранува чувствата на мирното море кое бараше пристаниште за бродот на мојата душа...
|
|
|
|
soncence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се уловив себе си во сонарните пораки од твојата мрежа на љубовта од која не сакам да избегам,затоа што само со една насмевка успеа пак да ги проработиш моите сензори на срцето...
|
|
|
|
boli glava
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaboravot na sakanata licnost e tezok, a ljubovta e sekogas nekoja tazna prikazna.
|
|
soncence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovde vremeto se zatopli..a nash*te odnosi zaladija.
|
|
|
|
asteri
Група Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Potrebna e edna minuta da zabelezis edna navistina posebna licnost, eden cas za da ja procenis, eden den da ja zasakas, i cel zivot da ne ja zaboravas: nezdravo. nesfatlivo, totalno nezamenlivo,normalno ludo, cudno, krajno neodolivo, fatalno: ISKRENO MI NEDOSTASUVAS.
|
|
Zivotot e samo eden, se drugo e teska improvizacija:-)
|
|
soncence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тиквичке моја,те сакам. |
|
|
|
soncence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Време беше јас и ти некогаш да ставиме крај за секогаш.Сега секоја твоја лага ја плаќаш со горчлива тага,можеби и солза на окото ти блесна,верувај знам помислата за завршеното не е лесна,но со лажењето направи голема грешка и сега се бориш со осаменоста тешка.Сеќавањето е се што остана меѓу нас,но и тоа ке исчезне некој ден,а сега тагата нека ти го прости,тоа што неможев јас. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |