IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Најубави љубовни пораки и изјави
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најубави љубовни пораки и изјави

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 40>
Автор
Порака
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Статус: Офлајн
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 22:12
Pticata go saka gnezdoto, meckata go saka slatkiot med, a jas te sakam tebe poveke od sladoled.SmileTongue
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 22:14
Te vidov prv pat, te vidov vtor pat i se bese dobro dodeka ne te vidov, zasto odkoga te vidov prv pat, iskreno kazuvam deka po tebe poludev.
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2006 во 09:05
Гледав сонце не гледав, излегов на звезди и месечина не те видов..темнила гледав.. Излази и засвети како сонце, засвети како месечина, блесни како звезда ..тогаш знам дека каде и да си покрај мене си..
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 23:51
Ako bog e edinstvenoto sushtestvo koe ne mora da e prisutno za da se veruva vo nego,togash ti si edinstvenoto sushtestvo koe ne mora da bide prisutno,a da e sakano
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 23:55
Sekoja solza vo zivotot ja  smeniv za nasmevka zatoa shto ti stana del od  mojot zivot.Sega srekata i radosta se del od mene i ne mi nedostasuva nasmevka...te sakam
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 15:46
Ако љубовта е дрога тогаш јас сум најголемиот наркоман
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 15:50
Ако некогаш се сетиш на деновите од минатото, сети се на мене, на девојката која те сакаше повеќе од себе, која заспиваше и се будеше мислејќи на тебе, заборави ги деновите кога ти ме оставаше и ги пушташе солзите да течат по моето лице, а во срцето зачувај ја љубовта која ја чувствувам за тебе
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 21:08
Со тивкиот шепот на усните ми преплива низ мислите и ги разбранува чувствата на мирното море кое бараше пристаниште за бродот на мојата душа...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 21:10
Се уловив себе си во сонарните пораки од твојата мрежа на љубовта од која не сакам да избегам,затоа што само со една насмевка успеа пак да ги проработиш моите сензори на срцето...
Кон врв
boli glava Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2005
Поени: 477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boli glava Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 21:14
Zaboravot na sakanata licnost e tezok, a ljubovta e sekogas nekoja tazna prikazna.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 21:23
Ovde vremeto se zatopli..a nash*te odnosi zaladija.Cry
Кон врв
asteri Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Декември.2006
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај asteri Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 23:03
Potrebna e edna minuta da zabelezis edna navistina posebna licnost, eden cas za da ja procenis, eden den da ja zasakas, i cel zivot da ne ja zaboravas: nezdravo. nesfatlivo, totalno nezamenlivo,normalno ludo, cudno, krajno neodolivo, fatalno: ISKRENO MI NEDOSTASUVASHeart
Zivotot e samo eden, se drugo e teska improvizacija:-)
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 21:07

Тиквичке моја,те сакам.LOL

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2006 во 09:52

Време беше јас и ти некогаш да ставиме крај за секогаш.Сега секоја твоја лага ја плаќаш со горчлива тага,можеби и солза на окото ти блесна,верувај знам помислата за завршеното не е лесна,но со лажењето направи голема грешка и сега се бориш со осаменоста тешка.Сеќавањето е се што остана меѓу нас,но и тоа ке исчезне некој ден,а сега тагата нека ти го прости,тоа што неможев јас.Cry

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.