![]() |
|
Колку долго терате секс партија????? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 23> |
Автор | |
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zavisi...ako go budalam mnogu mnoze da bide pokratko...ama odime i do cas i poveke
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Saat vreme ja molam da mi dae i onie drugite 5 min = 65 min
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
eden tochno da kaze,...bez molenjeto,..
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
НЕ ГЛЕДАМ НА СААТ!МЕРАМ ВО ДРУГИ ЕДИНИЦИ !АААА.НЕ ГИ БАРАЈТЕ ВО SI-СИСТЕМОТ,ТАМУ ГИ НЕМА!
![]() ![]() Изменето од zagor - 10.Октомври.2007 во 18:35 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
i jas ne gledam na sat
![]() |
|
![]() |
|
Esperansa ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 49 |
more nekni 3 saati... i posle si produzivme... i ne prekinaa pa vecerta pak si prodolzivme... i taka....
![]() |
|
Life is a big f**k!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
A ja moram da gleam na saat, inaku ke zakasnam na rabota
|
|
![]() |
|
marssal ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Mojot najveke trae jas koga e*am me pamtat cel zivot
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ЗАТОА ГЛЕДАМ ДЕНЕС САБОТА/ НЕДЕЛА...РЕД ЧЕКААТ... ![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Ne mi e jasno vie se seksate ili drzhite shtoperica!!!! Prashanjevo e kontraverzno ne veruvam na nekogo deka mu doshlo vo takov moment da meri vreme, shteta shto ne prashate i so kolku km/h furate...
![]() |
|
![]() |
|
Pa sigurno ne pagame u nesvest da ne znaeme kolku e saat, ja mozam cela tablica mnozenje da ja izrecitiram, site utresni obvrski mi minuvaat niz glava i ne mi smeta oti uklucuvam automatski pilot
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
i za pet min. ti uspeva da seksash da gledash na chasovnik i da ja recitirash tablicata za mnozhenje... bravo ![]() |
|
![]() |
|
si zborela dur jades ? ...e pa isto ti e...
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Zavisi kolku jas sakam da trae
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |