![]() |
|
Која книга би сакале да ја прочитате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 20> |
Автор | |
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne znam...site sto gi nemam procitano...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Knigava e wow!!! Ne ja ostavaj dolgo vreme na listata na cekanje! ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
11 minuti - pablo kueljo
![]() |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
Nanicka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Pandnati angeli
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Zivotot na Mona Liza od Pjer La Mir
Agonija i eskataza od Irving Stoung Momentalno gi nemam knigite i nemam vreme da gi procitam no vo idinia planiram 100% da gi procitam, zs citav na net mnogu dobri kritiki za ovie 2 knigi. Ako nekoj gi ima pricitano pls neka pisi nesto za niv. Dali se dobri??? |
|
![]() |
|
RobberT ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Би сакал да ја прочитам книгата GrofDrakula
![]() ![]() ![]() |
|
Еј ја не знам зошто некој умираат од шекер кога некој цел живот ти соли памет :)
|
|
![]() |
|
hermiona ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
eat,pray,love
|
|
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
midnight sun...edvaj cekam da se objavi...
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Леле ја влечам Часови со недели, сакам да ја прочитам ама се нешто ме попречува
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Stojadin Lord ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Odgoj i zagoj jedonosnih zivotinjaka
|
|
u mojoj kozi najbolje disem....
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
би сакала да ја прочитам Библијата
би сакала еден ден стварно да соберам сила и тоа да го направам
на пример денес син ми ме усрами кога ми се смееше дека не знаев дека апостоли се всушност христови ученици
![]() е до толку појма немам
![]() Изменето од kejt-d-grejt - 17.Април.2009 во 18:50 |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
кажуват дека секоj може да се пронаJде таму.
Jас сум jа читала. неколку пати. не се пронаjдов. а можда е и питане на време и зрелост. |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Papata Jovana ---- sakam pak da ja provitam...Ednostavno knigava me ostavi bez zborovi... I Srce isto taka od Edmondo De Amicis... iako e lektira za 5 oddelenie mnooogu si ja sakam i veke 4 pati ja imam citano...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Сепак имало нешто фајде од Веронаука ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |