|
Трета смена на форумот |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 148> |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аааа од мене се очекувај само торти да прам НЕ... Дури може да се купат од шо мака ќе се мачиш ќе прајш... |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
овие се моите
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ете и потаму имаш и парче торта... чоколадна...
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хаха..да,ама во домашната торта можеш да си ги ставиш најдобрите состојки...во неограничени количини(бадеми на пр.)....од овие горе..како за трета смена...го сакам првото...ммммм
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е Маче и ти од мене маШ очекуваш торти да праам?
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трајчо фала пуно
Изменето од sanja-a - 13.Мај.2010 во 02:58 |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мама Ристенка за тебе се...
|
|
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе ти испратам јас по брза пошта...домашна торта...па да видиш како ќе почнеш да правиш торти...
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј заборавив да ви се пофалам:
Лани за роденденот ја имав оваа торта и свеките ги дувавме заедно со |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да дојдиш ти во Бук*решти да скуваш една набрзина?? |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мор после ја носеше у хотел сарај или у шампионче
|
|
|
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе ти си бил мноооооооогу далеку... ...неможе вака...трета смена(задолжителна) плус да дојдам да направам торта..ќе треба поинаква организација .....епа ако те носи патот накај скопје... повели на торта...
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па бевме до да ја черпам и после ја однесов во
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оооо Маче Скопје дури средина на јули... Замрзни ми едно парче...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 148> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |