IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - ЌЕ ЗБОРУВАМЕ ЛИ ЗА ЉУБОВТА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЌЕ ЗБОРУВАМЕ ЛИ ЗА ЉУБОВТА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 32>
Автор
Порака
samovilka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samovilka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2006 во 21:25
In our life there is a single color, as on an artist`s palette,
which provides the meaning of life and art.
It is the color of love.Heart
Кон врв
samovilka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2006
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samovilka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2006 во 21:21
When you love someone - youll feel it deep inside
And nothin else can ever change your mind
When you want someone - when you need someone
When you love someone...

angelroses
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 21:24
Љубовта е како солза,се раѓа во очите а паѓа на срцето.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
vinona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 95
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vinona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2007 во 15:41
Вечерва пред Сонцето да го бакне Крстот на Водно за Добра Ноќ
пред ноќта да го распосла својот црн фустан со многу светли дупчиња
и пред да ја распушти својата црна коса преку мојата соба...
Вечерва кога виното ќе го рабуди поетот во мене
и кога ќе ги разбуди чувствата кои ги негувам кон те*е Љубов моја
ќе ти го пратам тивкото летно ветре да те погали по лицето место мене
да те потсети, откако твоите усни нежно ќе ја прошепотат Вечерната Молитва
да ја извадиш мојата слика која ја чуваш во џебот од твојата кошула, блиску до срцето
за да ме мислиш пред да заспиеш
за да ме сонуваш кога ќе заспиеш
Кон врв
R-C-F Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2006
Поени: 368
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај R-C-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 16:25
dali  nekogas  ste  ja  primenile   mojkta  na  ljubovta  kako  oruzje  da  postignete  cel  ili  da se  osbranite 
  a   ako  se  slucilo  toa  kako  izgledaloTongue
M O J O T    I Z B O R    E    I S L A M    N E K A    E    I     V A S
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 18:37
Моќта на љубовта е навистина силна, но јас и да сакам не можам да ја применам дури и да имам цели за постигнување, изгледа не сум толку способна
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 19:40
лажеш marence,

Originally posted by marence marence напиша:

Мене мојата љубов - мажот ми многу ми помага во развој на кариерата, тој е голем хакер и компјутерџија за разлика од мене јас сум просечна а повеќе напредувам.

ако ми треба нешто тој се ќе ми најди оти многу ме сака

ова се твои зборови
или се предомислуваш???
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 21:26
за тоа дека ме сака многу се предомислувам, и ја користи мојата љубов за да ги задоволува своите потреби, јас само давам и давам
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 23:27
па јас колку што се разбирам во љубов, тоа подразбира безусловно давање, константно.
но се си мислам дека вие жените го мешате поимот љубов и секс, кога станува збор за оружје. жените мислат дека сексот им е најголемото оружје, голема грешка. сексот не треба да се поистоветува со љубовта, тој само ја надополнува.
а љубовта како љубов не може да се искористи како оружје, затоа што оној што ќе ви помогне треба да има љубов кон вас, а не вие кон него.
значи всушност треба да се искористи туѓата љубов.
а тоа е уметност во денешно време. никој веќе не е толку слеп. Wink
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
R-C-F Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2006
Поени: 368
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај R-C-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 18:10
Originally posted by Dogi Dogi напиша:

па јас колку што се разбирам во љубов, тоа подразбира безусловно давање, константно.
но се си мислам дека вие жените го мешате поимот љубов и секс, кога станува збор за оружје. жените мислат дека сексот им е најголемото оружје, голема грешка. сексот не треба да се поистоветува со љубовта, тој само ја надополнува.
а љубовта како љубов не може да се искористи како оружје, затоа што оној што ќе ви помогне треба да има љубов кон вас, а не вие кон него.
значи всушност треба да се искористи туѓата љубов.
а тоа е уметност во денешно време. никој веќе не е толку слеп. Wink
   samo  da  znaes  deka  pred  ljubovta  site  zaslepuvaat  i  ako  ne  se  slepi   i  toa e  toa  sto  ja  pravi  nea  sovrseno  oruzje
M O J O T    I Z B O R    E    I S L A M    N E K A    E    I     V A S
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2007 во 15:39
ljubovta e bezuslovna, dava i ne bara nisto za vozvrat
kako cveketo sto go dava mirisot na site bez da pravi razlika, kako drvoto sto ja dava nejzinata senka.
tesko e covek da dava bezuslovna ljubov.....
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2007 во 20:35
odnapred se izvinuvam ne e strucno napisano, ako na nekogo mu sozdadov voznemiruvanje neka mi prosti
edna zena koga izleze od doma primeti trojca starci so dolgi beli bradi, gi prasa sto sakaat i odma gi pokani da vlezat. doma li e gazdata na kukjava prasa edniot starec, ne odgovori zenata. e togas ne mozeme da vlezeme. taka koga mazot se vrati doma zenamu mu kaza se, i deka ne sakaat da vlezat bez da dozvoli gazdata na kukkata. mazot i rece na zenata dobro ajde vikni gi i kazi im deka jas gi kanam neka ni bidat gosti. zenata izleze i im go kaza toa. edniot starec i rece na zenata nemozeme i trojcata da vlezeme, od nas moze samo eden da vleze i toa toj vie sto ke go odberete, i taka se prestavija, prviot rekol deka e ljubovta vtoriot deka e srekata a tretiot radosta. zenata mu veli na mazot edniot e toj drugiot e toa tretiot toa kogo da pustime, pa mazot veli ajde da ja pustime srekata pa da imame sreka, dodeka zenata rece podobro da ja pustat radosta barem radost da imaat vo kukjata. pred da izleze zenata da ja viknat radosta, snaskata se javila i veli najdobro bi bilo da ja pustite ljubovta taka barem ljubov ke imame. mazot i zenata malce se zamislile i rekoa ajde neka bide taka i zenata izleze da ja vikne ljubovta da vleze. koga izleze pred kukka im veli na starcite , re3sivme ljubovta da ja pustime, i taka starecot sto se vikase ljubov stana i trgna, koga stanaa i drugite dvajca odma pozadi nego i tie da vlezat. cekajte veli zenata nie samo nego go pustame vas ne. aaaaa rekoa odime i nie dvajca zasto tamo kade sto ima ljubov tamo ima i sreka i radost.
Кон врв
chuchuliga Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2006
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај chuchuliga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 00:00
Originally posted by becenevem becenevem напиша:

odnapred se izvinuvam ne e strucno napisano, ako na nekogo mu sozdadov voznemiruvanje neka mi prosti
edna zena koga izleze od doma primeti trojca starci so dolgi beli bradi, gi prasa sto sakaat i odma gi pokani da vlezat. doma li e gazdata na kukjava prasa edniot starec, ne odgovori zenata. e togas ne mozeme da vlezeme. taka koga mazot se vrati doma zenamu mu kaza se, i deka ne sakaat da vlezat bez da dozvoli gazdata na kukkata. mazot i rece na zenata dobro ajde vikni gi i kazi im deka jas gi kanam neka ni bidat gosti. zenata izleze i im go kaza toa. edniot starec i rece na zenata nemozeme i trojcata da vlezeme, od nas moze samo eden da vleze i toa toj vie sto ke go odberete, i taka se prestavija, prviot rekol deka e ljubovta vtoriot deka e srekata a tretiot radosta. zenata mu veli na mazot edniot e toj drugiot e toa tretiot toa kogo da pustime, pa mazot veli ajde da ja pustime srekata pa da imame sreka, dodeka zenata rece podobro da ja pustat radosta barem radost da imaat vo kukjata. pred da izleze zenata da ja viknat radosta, snaskata se javila i veli najdobro bi bilo da ja pustite ljubovta taka barem ljubov ke imame. mazot i zenata malce se zamislile i rekoa ajde neka bide taka i zenata izleze da ja vikne ljubovta da vleze. koga izleze pred kukka im veli na starcite , re3sivme ljubovta da ja pustime, i taka starecot sto se vikase ljubov stana i trgna, koga stanaa i drugite dvajca odma pozadi nego i tie da vlezat. cekajte veli zenata nie samo nego go pustame vas ne. aaaaa rekoa odime i nie dvajca zasto tamo kade sto ima ljubov tamo ima i sreka i radost.

среќалогичносреќа
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 22:24
Originally posted by becenevem becenevem напиша:

sekoja cest sto sakas sekogas slikovito da ni gi preneses razmisluvanjata.

ima edna mnogu ubava misla sto sakam da VI ja kazam, od Anais Nin:
LJUBOVTA NIKOGAS NE UMIRA OD PRIRODNA SMRT. UMIRA, BIDEJKI NE UMEEME DA GO ODRZIME POLNOVODEN NEJZINIOT IZVOR. UMIRA PORADI SLEPILO, GRESKI I PREDAVSTVA. UMIRA OD BOLESTI I RANI, UMIRA OD DOSADA I SUSA, UMIRA, ZATOA STO OVENUVA....

people are strange
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.