![]() |
|
ЕВРОСОНГ 2009 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 30> |
Автор | ||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aj neka si peat na makedonski, toa peenjeto na angliski mi e epten glupo ne samo za nasive tuku za site na Evrovizija sto peat na jazik koj ne im e majcin.
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
ми се допаѓаат и двете верзии,ама сепак на македонски мислам според мене дека ќе звучат најјако..сепак сеуште не стојат баш најдобро со српскиот акцент некако,англиски е ок,ама македонски си е македонски..емоцијата најубаво си доаѓа до израз.. ![]() |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
_tanas__ ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
|
Гласајте за нашата песна BG - нема друга како неа ! We are the winers!!!
![]() ![]() Од анастеа: Основен јазик на форумов е македонски, и те молам да го почитуваш правилото. Изменето од anastea - 27.Март.2009 во 16:08 |
||
![]() |
||
ZOTE ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
|
26. март 2009.
Next Time одлично звучат на српски и на англиски песните можете да ги слушнете овде http://www.mmm.com.mk/default.asp?ItemID=ABCFCA625FC7BE4A959D1F4A29989D2F |
||
![]() |
||
pcelickata Maja ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
|
se slozuvam, i jas mislam deka podobro pee od Aleksandar! Malce go bev precenila Aleksandar ama sega gledam deka ustvari ne e tolku dobar! Kristijan treba samo malce da se opusti! i imase mnogu podobar nastap na skopskiot festival |
||
![]() |
||
Legenda883 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
|
(ovoj post go prativ i na muzichki vesti ama i tuka odgovara
![]() Sega bash ja najdov i ovaa informacija deka Gruziskata pesna JA DISKVALIFIKUVALE, zaradi politichkite provokacii shto gi nametnuva so samiot nejzin text kade preku igra na zborivi go ismejuva Ruskatiot premier Putin. Ponudeno im bilo da go izmenat textot ili pak da izberat druga.
![]() Грузија дисквалификувана од Евросонг
Ako pak dobro ja slushate pesnava mozhe ke primetite NEKOLKU delovi od nea deka se ISTI so drugi pesni....a celata e samo nekoja meshavina na veke slushnato i videno.
- Pochnuva so Billy Jean (Michael Jackson)
- Prodolzhuva I'm Outta Love (Anastacia)
- A kulminira i zavrshuva so nekoja drag-queen (pederska) muzika od stilot na Priscilla, Queen of the Desert.
Nishto posebno, samo provokacija, imitacija i pederizam!
![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
katastrofa.....poruzni pesni ne sme imale do segas..ako NEXT TIME osvojat bar 50 poeni u polufinaleto castam TEQUILA za site
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
|
eh voa srbive evrovizija u GRAND SHOW ja pretvorija
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|
OT bend ftori na Beovizija....Prvi ....kako li se vikaja so pesnata "Cipelica" pobedija..Koj ke ima sansa da vleze vo finaleto ...ke vidime vo Moskva!
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
![]() |
||
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
|
Something like that!! ![]() ![]() |
||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
ZNACI SE PRIDRZUVAAT NA SVOITE PRINCIPI.....
![]() ![]() Изменето од Gabriela_S - 08.Март.2009 во 19:16 |
||
![]() |
||
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
|
Parketi ne se prijavivaja od princip.Ne se festivalski bend i odenjeto na evrosong minatata godina bese samo za da bidat zabelezani.I na makfest isto.Cista komercija. Naskoro vrakanje na korenite!!=)) ![]() |
||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Ok e deteto,malce e zbunet i presramezliv vo nekoi situacii,ama pa veke koga se moze da izleze na scenava ne mi smeta ni on..so da se prai..
![]() |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
|
Зборете што сакате за Кристијан, ама вака-така детето испадна дека подобро пее од Александар.
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |