|
На што ви личи форумов?! |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 27> |
Автор | ||||
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
na se lici ama ocigledno na forum ne lici
se na nekoj nesto mu preci,se nekoj nesto se zali a zosto ne znaat ni tie samite |
||||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
||||
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Mene ama bas nisto ne mi preci na FORUMO
Neka si tera i ponatamu Za toa sto ima clenovi koj sakaat da nametnat nes neka si teraat i ponatamu I jas imam seteno nekoe rivalstvo ama mene ne mi preci Koj kako sto misli neka tera |
||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ми личи на детска градинка и тоа на онаа најмала група...кога едно почнува да плаче па по него се поведуваат и дел од другите дечиња...и така си плачат а појма немаат за што
|
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Jas ne placam |
||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ти никако...не реков сите...некои...не ми вади муабети сега
|
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
да ... и тоа сите заедно кога плачат плачат во хор кај учителката Изменето од МАРШАЛ - 25.Септември.2009 во 10:26 |
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
а ти како искусен и “ добар фаќаќ на муви “ побрза да етикетираш некого веднаш дека има мува на капата ... познати се тие методи од една претходна твоја расправија која неславно заврши по членот со кого е имаше таа расправија
да ... сите сме членови само ние сме оние обичните ..... кои смееме да пишуваме само кога имаме потврда за платена лиценца Изменето од МАРШАЛ - 25.Септември.2009 во 10:26 |
||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
na pole za kulturen natprevar megju clenovite
|
||||
|
||||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
druzba bez sluzba
|
||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...na forum,resavska skola
okolu nego,na balkanska ebanka!
|
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
na bal pod maski
|
||||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
уф, вечерва, за жал, на бал
на воајери и егзибиционисти |
||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
на кафич
|
||||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |