|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 42> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e nemora de nisto da se doznea ako se saka da stane tajna!!
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не. |
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE,NE i NE!!!
|
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bolje rat , nego pakt
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
LaViCa^^
Нов член Регистриран: 14.Октомври.2006 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ako go sakam nikogas nema da go izneveram, a ako go izneveram toa znaci deka ne sum go sakala...
|
|
Zivej go sekoj den kako da ti e posleden...
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEMA SANSI!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како може да го сакаш а да го изневериш? Не ми е јасно тоа... Ако стварно го сакаш нема да можеш да го изневериш ако само мислиш дека го сакаш е тогаш е друга пријазна.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
dalija
Група Регистриран: 10.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas
|
|
te sakam goceeeeee
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga stanuva zbor za ljubov, koga go sakash so celo srce i dusha, za neverstvo nema ni da pomislish. Taka da odgovorot e jasen NE bi go izneverila.
No vo zivotot sum bila i neverna, bash vo onie taka receno ludi godini koga osoznavash nesto, a vprocem ne znaesh NISTO :))taka da sum imala i poveke tipovi so koi sum se zabavuvala istovremeno, kriejki se demek od edniot da ne naletash na drugiot...no se so tek na zdrelosta i pojavuvanjeto na cuvstvata koi me zdrmale i toa kako, koga celosno mu bev posvetena samo na eden. Sega veke koga go iskusiv neverstvoto i na moja koza i koga znam kako toa teshko go podnesov,taka da pred da "skoknete" vo nova vrska rascistete so starata , zosto neverstvoto se vraka kako bumerang vo zivotot.Koga i da e nema da ve izostane... Изменето од maja - 17.Декември.2006 во 19:30 |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се слагам потпуно со тебе Маја.... Само што многу луѓе го немаат ова сватено ..... |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako go sakam, znaci me ispolnuva vo sekoj pogled, i nema zasto da go izneveruvam. Ako pomislam na neverstvo, togas prvo ke se prasam zasto, dali ima dupka u vrskata? I, podobro da se prekine starata vrska pa da se ide dalje.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako i da e,i koga i da e TREBA da se proba idrugo!
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jebes neverstvo , site deneska sakaat em dobra veza , em dobro e**nje na strana e ne moz beeeeeeeeeeeeeee taka ,ovaj vaka bre ne moziiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |