![]() |
|
Сродна душа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 74> |
Автор | |
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Браво мила виви не ни сумњав во те*е
![]() Го донесе правиот одговор. Сродна душа може да се има повеќе пати зависи само како ја гледаме. Се наога се губи пак се наога ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
v i v i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
se zavisi od srekata....nate....na kogo se ke naletas....megutoa toj spoj na energii e tolku prepoznatliv sto nema utka koga ke te naceka.....
![]() |
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
mmmmmmmmmmmm, zaljubeno momice
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
v i v i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
abe kokolo.....pa toa e privilegija.....treba da se koristi...
![]() |
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
treba treba |
|
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Denes procitav nesto na ovaa tema i onaka me zainteresira pa ke se obidam da go prevedam i da vi prenesam mal del: ''Romanticnata ljubov e iluzija,sepak potragata po srodna dusha-intelektualna,fizicka,duhovna,onaa sto ke ne ispolnuva, e izmama bez koja ne mozeme.Ljubovta ne e nisto poveke od hemiski trik na nasite geni za da mozat da si obezbedat reprodukcija.Sepak ovoj romanticen ideal e privlecen poveke od koga i da e.Ne ucat deka najdobar zivot se gradi samo vrz osnova na vistinata,no site ke se soglasite deka zivotot ne e vreden da se zivee ako ja izgubime sposobnosta da sozdavame iluzii'' |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Елени прекрасна дефиницаија
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
ebati zivotot so iluzii
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
егзекли..... мада на дејвид Коперфилд И ТЕ КАКО му УСПЕВА ![]() ![]() ![]() и Клаудија Шифер си ја лапна едно време ![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
ivana zasto sega mi kvaris melanholicen moment
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
ммммм ова е навистина добро...............мислам на последниот дел |
|
![]() |
|
hektorce neli bese taze zaljuben....
![]() |
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
Цуне ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
ako go najdete covekot so koj ke uzivate vo tisinata,ne plasejki se od jaukot na dosadata,razbirajki se so pogledot ste ja nasle srodnata dusa. |
|
![]() |
|
СРОДНА ДУША Е ОНА ПАРЧЕ СРЦЕ КОЕ ТРЕБА ДА ГО НАЈДЕТЕ, ТОА Е ДЕЛЧЕ ОД ВАШЕТО СРЦЕ, ЗА КОЕ НЕКОЈ САКА ДА ДОКАЖЕ ДЕКА НЕ СТЕ СПОСОБНИ ДА ГО НАЈДЕТЕ.ПА ТАКА ЛИ Е ИЛИ НЕ? АЈДЕ ДА СИ ГО ДОКАЖЕТЕ ТОА Се*е СИ ЗАШТО НАВЕЌЕ ТОА СИ ГО ДОЛЖИТЕ НА САМИТЕ ВАС |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |