IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Хороскоп
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хороскоп

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 157>
Автор
Порака
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 02:35

Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

ghos t od koga ja cuvas kozata doma????  ne znam na koja tema ja imas spomnato tvojata koza , ama me interesira dali spies so nea?

не, комшото ме превари, зашо?????

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 18:36
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

ghos t od koga ja cuvas kozata doma????  ne znam na koja tema ja imas spomnato tvojata koza , ama me interesira dali spies so nea?

posto vcera ti ja vidov kozata kako se muva so Pitu Guli
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 20:17
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

horoskop:

devica

dojde krajot na vasata nevinost.Vasiot partner e premnogu vozbuden od vasite razgoleno tele no ovie zeski temperaturi .Povolni denovi za banjanje na vaseto milenice se sreda i nokta pomegu sabota i nedela .storete go toa inaku vo sprotvini postoi opasnost od  bolvi vo golem broj.Isecete gi noktite na nozete.Pazete se od zeleni kucinje skitnici .povolni denovi za...se 2ri 4ti 22ri 30ti

nekoj dr koj e zainteresiran neka se obrati

туууу само за девиџца па немој да бидес толку лоша!
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 20:25
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

pepalaske za koj znak sakas !?mislam na horoskopski znak ...

za terezija!znakot na pravdata
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 01:48

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

posto vcera ti ja vidov kozata kako se muva so Pitu Guli

епа питу гули не знаеше шо праи пошто со св.Јован се очукаа, и бараа цуришта, па ја најдоа неа и ја преваија јеби га  не им замеравај пијани беа

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 14:14
ej ghost , da ne si novinar po struka,?????
znam ova nema vrska so temava ama morav da si prasam
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 14:15
eee temata e xoroskop
mbm
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 15:43
znam mende, temata bese horoskop i seuste e , ama stavrno sum ljubopitna so struka ima ghost
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 16:38
и струката е дадена ид звездите....хороскопот влијајт....
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 16:43
izgleda ke da si vo pravo joki 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 18:49
јас сум секогаш во право
Точачиња.
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2006 во 19:19
ova jas sum sekogas vo pravo me potseti na edni stihovi vaka odat......vo godini od ovaj den od ovaj mig nekogas vo idno vreme ,sigurno i poveke od sigurno ke me prepoznaes vo zrak od mlecna pateka vo ljubov strast i navika,vo sestra ili brat vo sal od zal na tvojot vrat,,..te mislam nespijam se ke doznaes ke me prepoznaes vreden i prekrasen vo stih ostatok od ovaj stih od ovaj grad ZNAM I MOZAM JAS SUM VO PRAVO!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 11:00

Originally posted by nedopirliv nedopirliv напиша:

ova jas sum sekogas vo pravo me potseti na edni stihovi vaka odat......vo godini od ovaj den od ovaj mig nekogas vo idno vreme ,sigurno i poveke od sigurno ke me prepoznaes vo zrak od mlecna pateka vo ljubov strast i navika,vo sestra ili brat vo sal od zal na tvojot vrat,,..te mislam nespijam se ke doznaes ke me prepoznaes vreden i prekrasen vo stih ostatok od ovaj stih od ovaj grad ZNAM I MOZAM JAS SUM VO PRAVO!

eeeeeee....од кого се стихчињава?????!!!....мноооогу се добри....некои роднини да не ми се ....со исто сфаќање????!!!!!

Точачиња.
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2006 во 15:23
 strufetoooo aj daj pisi od toj tvojot horoskop!!! pisi za vaga!!!!!
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 157>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.