|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 46> |
Автор | |||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
milo, pak li stradas od nedostig na vnimanie? |
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne be sharmantno, vikam jebiga, se majmunishete za bezveze, posho nikoj drug i ne dava bis...samo se vrtite ko lenta od MRTV, kao na tatko vi da e pahalukot tuka-ko da ve prael so isti,aj nema veze... krtika malce de
|
|||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
кутро гневно човече, пушти таа душа ... па нели цел свет е твој, ... остави ние милениците на помалиот бог да се порадуваме... а тоа што е твое, никој не може да ти го земе |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
" Ja sum vistinata, ja sum patot, ama nema koj da me svati !
|
|||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а ти анакин, немаш некоја работа у темна комора? |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Znaci ako nekomu pomagas da pomine preku ulica, ti u stvari treba da go butnes pod avtobus
Sekoj moze da pisuva poezija. Toa e samo izraz na misli kako sto i navistina razmisluvame, vo edna minuta razmisluvame od igla do lokomotiva. Primer : Cveketo ja seksase pcelata, ama ona ne znaese. Svetlinata kapese od moite prsti. Kalta gi cekase vo zaseda moite cevli. Koj ke kaze deka ova ne e poezija ? Vo poezijata nema pravila, tie se nametnati vo komercijalni celi. I primer use eden : Bbjjnfjlkan jdsnfjkl kldmfkl Glfllaflacl lal al;, ;l a,ls, Gll;af lal laf, Koj ke kaze deka ova ne e poezija ? Ne postoi definicija |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
После овој пост, зар може некој да каже дека и тоа не е поезија? Не верувам дека има таков што би се осмелил да го стори тоа...
Која инвентивност, елоквенција, генијалност...Се во едено-мојот и нашиот предобар, прекрасен Збунет
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nekoj prozborel
vo tishina vecna neshto se slusha glas ili vetar ne znae nikoj strav se vlece niz milsi cudni dali e od nas ili od drugi shto li e toa samo eden znae toj shto imal podolg jazik go koristel ednash za svoja sreka no i za maler na nekoj na kraj eci od necie grlo NEKOJ PROZBOREL!!!!! Po mene ovde se raboti za zaednicki problem koj poveketo ne zasega, a nikoj so muda. Se nazira mesijanskata nadez za vodacot na trloto dodeka mekame kako ovci i cekame drug da ni gi resi problemite. Silna poraka so upatstvo za deluvanje. Me potseka na nenameren junak so prsten od belo zlato koj bese gad sto go spasi svetot , ne zosto se opametil, tuku deka mu bilo sudbina. |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Svetlina od prsti mi kape
dodeka kalta vo zaseda gi ceka moite cevli novi so nadmoken spic. Zaguben, izguben isplasen, za mene nov pocetok nema iako peperutki i princezi okolu mene tancot najdobar go igraat za uteha rana da mi zagusat za mene vrakanje nema. Mozam samo bespomosno da sakam onaka ednostavno i milo ljubejki go nivniot zdiv na prolet sto potseka. Да не постоеше, ќе те измислев, мој Збунет...
Со твоите вонсериски текстови ми почнува денот, а со нив и ми завршува...
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dlaboko vo dzunglata,
divite zverki zabava pravat, so perja sareni nakiteni od kutrite ptici ubieni, od kralskite cashi lavovite se opivaat, dodeka zmiite itri na ritamot se svivaat, so oci sto hipnotiziraat po plenot tragaat kade otrovni usni ke zarijat. Maloto lavce koe na mokjta na tolpata se pokori, sega vo nea se dvizi so bavni cekori i so pogled vperen vo sumata dalecna, zrak na toplina vo nokta studena bara. I kriknuva silno so glas prodoren, koj tisinata na nokta mirna vo sumata ja probi, kade srnata krotka se razbudi. Ne se isplasi zasto poznat i bese toj, zvuk od divinata sto sekogas nemir vo dusata i pravese pa sepak mil i bese. Pogledna vo zvezdata najsjajna kade znaese, edinstveno tamu edno mozat da bidat kralskata mokj i divata krotkost, a tuka kade zemskite zakoni vladeat sekoj vo svoeto trlo razdeleni ke ziveat. Ovde...ovde...go gledam mitskiot fantasticen svet kon koj tezneeme zosto so nego ne uspivaa kako deca i ostanuva vrezan vo nasite mislovni svetovi kako edinstveno sovrseno mesto za egzistiranje i samopotvrduvanje. Iako realnosta e nemilosrdna nie sepak uspevame da zadrzime nesto od magicnite svojstva na bitijata so koi sme se soziveale i identificirale, taka da so zaednickata svest vo koja site ucestvuvame svetot sepak postoi i preku nego komunicirame bez razlika na site prepreki |
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ke zamolam,...ako ne vi e teshko,da gi pishuvate
naslovite na pesnite i avtorite na istite ,za koi davate mislenje. Tenk ju |
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pretenkju...thank you and spank you
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Marija Magdalena e poezija sama po sebe
|
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zarem postoi nesto tebe sto ke te zbuni?
Blagodaram za preubavata analiza na pesnata,duri i samata sega podobro se sfativ |
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |