|
Што сакаат машките кај девојките? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 17> |
Автор | ||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ova od laki ima logika |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako izgleda.....nemam slika da pokazam....ama sigurno ne da ima mali i debeli prstinja da e nezna..... sreden nokti .....dovolno e???????? |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele mene takvi mi se sredeni |
||
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
My ...de pokazi da vidime
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe jas kazav samo sto zabelezuvam.....i sto mi e vazno no ne i presudno :)))) navisitna sakam devojka so ubava dlanka....sea moze sum zabegan....ama toa e vkus.....sakam i drugi raboti.....kako na primer....ubavi ramena.....nasmevka....zabi....ne vikam ne....ama.....racete mi se dosta vazni i ne mi se smejte :)))))))))))
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pametno , a ne nekoja ko smirgla 80 da ima na dlankata ...parketar |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e smesno i bas e ok sto si imas tvoj vkus... da ti kazam i jas zagleduvam na tie raboti |
||
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
poradi ovoj omj vkus sum tezok za osovojuvanje ahahahahahahhaahahhahahah vo sekoj slucaj....moze da ima i plava kosa ;) da lici na vozniacki ili dementieva :)))) ne mora mnogu visoka.....da ima unikaten stil na oblkuvanje :)))) auuuuuuuu |
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve za kukoc.......
|
||
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ааааа...Кукоч7 бил фраер со стил.... like!
|
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
falaaa :)
|
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
me usrami sea :))))) ne sum ja tolku fraer ...moze imam premnogu baranja :D :D :D :D :D |
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
U sto ubava ruzava...Od kaj ja skina da i skinam i na zenami edna .....Da se opravdam za utre
|
||
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
laki so edna ne se vadis utre..... ke moras da se istaknis tamu so poveke ruzi |
||
||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |