|
ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 45> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sto stana ?
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kaj ste bre mazi, se falevte, falevte i nigde ve nema. Po vash pamet, se zaletavme...i ne ostavivme ko ovci da stoime. Shto majka baravte nakaj grcma ambasada? Neli trebashe smireno, site zaedno? Aj, mavnete se, za nikakva organizacija ne ve biva. Se posramotiv pred prijatelkite shto gi ubediv da dojdat. So decishta ke sadish krastavici, pa krivi ke izlezat. Bruka.
Изменето од mamamd - 19.Февруари.2008 во 20:39 |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Супер помина протестот.....
Прво бевме на плоштад, па после тоа со големото знаме тргнавме накај влада, па после тоа пред грчка амбасада, таму не пречекаа наоружани до заби специјалисти..и на крај пак сите се вратија на плоштад.... ОФФ Мамамд, не вреди да се дискутира со тебе, знам што мислење имаш за македонците Повеќе од јасно им е на сите од тука..кој си и што си! Изменето од Vladimir88 - 19.Февруари.2008 во 20:39 |
||
nikoj
Група Регистриран: 18.Февруари.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e bratce se gleda kolku ja sakas Makedonija!!!! Sto ne si otisol? Ili bese na drugi protesti van drzavava? pionerce. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moeto losho mislenje za nekoi osobi ne e mislenje za site Makedonci, nitu za Makedonija. A ako toa e dobro i ako policijata e kriva za toa shto na Makedonija vo momentot ne i trebaat incidenti, togash ne znam koj ne ja saka Makedonija.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ti si bil ?
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што збориш бе човеку.... Ова ти е уште една реченица од типот Жито не јадеме, брашно си купуваме??? Како прво, протестот помина мирно , без инцидент.... Ајд не го труј топиков...... Не замарај...се срамел, како бе другите 1000 души не се срамеа, ти се посрамоти....??? Ајд иди шетај....не замарај.. И никој ништо не кажа за несакање..на Македонија и не знам си што.. Ти сам си го кажа тој дел значи си ја имаш мувата на капата.. Изменето од Vladimir88 - 19.Февруари.2008 во 20:46 |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moze i ke te veruvav, ama da ne bev tamu. A kamenjata od kade gi donesovte? Ili toa beshe zito, ne bea kamenja? Aj smeni ja recenicana, i papagalite menuvaat, koga ke cujat neshto novo. Ti preporacuvam...Be coveku...
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сигурен си во ова што го кажуваш?! Или воопшто не беше на протестот?! Или побегна кога дојдоа кордоните полиција и специјалци?! |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
немаше многу народ.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја бев на протестот и бев со групата која го носеше тоа големото знаме, тоа огромното.... И не побегнав, нема од што да бегам, ако протестирам мирно ништо нема да ми направат..значи нема од што да се плашам! И незнам ти што се јави овака наеднаш...има некој проблем?? Изменето од Vladimir88 - 19.Февруари.2008 во 20:52 |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
битно имаше новинари
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И зошто не дојдовте пред Дал Мет ФУ???
Јас таму ве чекав!!! На почетокот... Изменето од Vladimir88 - 19.Февруари.2008 во 20:53 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i bitno bil nikoj
|
||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |