IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Педофилија и инцест во семејството
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Педофилија и инцест во семејството

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 27>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2010 во 19:17
Луѓе мои дали е ова нормално???лутинаШто им е на луѓево? Има ли будалава совест?

Педофил од Охрид силувал седумгодишно дете

Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2010 во 21:50
ova e nezdrava rabotaaaaaaaaa, strasno sum luta koga slusnam za vakvi nemili nastani, samo Kastracijaaaaaaaaaaa za pedofiliteeee!!!!!!!!!!!!!!!
Кон врв
valentina-pp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Октомври.2009
Поени: 198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај valentina-pp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2010 во 11:49
of omaa tema ja izbegavam a od dr strana stalno mislam,kaj nas imase siluvano momce,posle drugarka na sin mi,znam jas trcav po okolinata ja barav,vikav,prepotuvav,ja baravme nekolku komsii,devojceto na 12 g i koga konacno se pojavi izvalkana na zadniot del na grbot moze kako sto ja potiskal nas ni dojde dusa sto e ziva i zdrava duri se rasplacivme so komsikata,a taa izgledase zadovolana nekako smirena i drugiot den ni rece nemalo nisto da ne sme panicele.....taka doma ja sovetuvale znam A mojot glaven sovet e muabeti so nepoznati ne, v kola vleguvanje kaj nepoznati ne,ama dali ke se docuvaat nasive deca koga setaat bolni umovi nasekade!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2010 во 18:19
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2010 во 18:25
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

НЕНОРМАЛНО!!!! НЕНОРМАЛНО!!!!<h2 ="title">Инцест
во Велес - татко си ги силувал ќерките
</h2>

Што е бе ова?
Три, пет, седум години?
Па што има во тоа бе?

Не ме сваќајте погрешно, апсолутно сум против педофилијата како настраност и педофилите ко психопати, ама некако по ќе го ставам тоа во глава ако девојчето е во пубертет, па и града има и некоја облина...

Абе, болна работа, што да кажам...
Се изнервирав сега уште толку.
За ваквите -само кастрација!
Би ги тепала до смрт, искрена сум.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2010 во 18:42

Од  секогаш сум била против ...смртна казна.... но
за вакви случаеви ..немам ниту  жал ..ниту  милост......плазење%20злонамерно..

Крајно време  е да се донесе најстрог закон  за .... педо....
..не сакам ни да го допишам зборов........тага
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2010 во 19:10
Се логирав специјално да искоментирам на темава... ама тага... немам зборови... 3, 5, 7 години девојчиња... уште татко им е злосторникот...тага

Ништо, доживотен затвор, нема друго.лутина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2010 во 19:49
Затоа избегав на Политика малку да се“ испразнам“, Ми се згади животот.Од нервоза , буквите ми играа пред очи не прочитав асално а ми се гади да се вратам назад...големкото дете го злоупотребувал од кога имало една година. Па каде била мајката бретага
Кон врв
Pavaroti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Експерто нумеро 2

Регистриран: 03.Април.2009
Поени: 441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pavaroti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2010 во 21:39
Originally posted by zamislena zamislena напиша:

Од  секогаш сум била против ...смртна казна.... но

за вакви случаеви ..немам ниту  жал ..ниту  милост......плазење%20злонамерно..

Крајно време  е да се донесе најстрог закон  за .... педо....

..не сакам ни да го допишам зборов........тага

Za vakvi tipovi najblaga kazna e smrtnata kazna, najloso ke si pomine koga ke go zatvorat bidejki e tezok kriminal ke go stavat vo najlosiot del od zatvorot so najgolemite zlostornici, pa vidi sto ke mu se slucuva.
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2010 во 23:43
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Затоа избегав на Политика малку да се“ испразнам“, Ми се згади животот.Од нервоза , буквите ми играа пред очи не прочитав асално а ми се гади да се вратам назад...големкото дете го злоупотребувал од кога имало една година. Па каде била мајката бретага

e kade dee...taa e prva da ja grabnis da ja otepas...kako moze da ne primetis sto se slucuva so deteto tvoe bre aloooooтајм%20аут
retardiraniiiiii...mislam deka zasluzuvaat naj losa kazna.........kreteni....a toj pak mazot bljak....treba ziv da gori....

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2010 во 00:05

Za vakvi tipovi najblaga kazna e smrtnata kazna, najloso ke si pomine koga ke go zatvorat bidejki e tezok kriminal ke go stavat vo najlosiot del od zatvorot so najgolemite zlostornici, pa vidi sto ke mu se slucuva.[/QUOTE]

Три млади животи уште на почетокот на своето живеење...
се уништени.... Како тие млади и невини душички ..ќе растат
и ќе се развиваат..носејќи толку тежок товар..низ целиот свој живот...тага...

Монструм... ѕвер... чудовиште... тоа се преблаги зборови...
за .. некој ...кој не заслужува ..да ја види ..светлината на денот...
...па макар тоа да е и од  затвор......плазење%20злонамерно..
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2010 во 14:47
ovoj go "shie" duri i onoj vienskion.изненадување

..toj, barem chekal da mu porasne kjerkata !
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2010 во 15:02
Strashna rabota тага....nema dovolna kazna za nego....i smrtnata kazna koga bi postoela kaj nas bi bilo premalku i prebrza kazna ..... barem spored mene....no bi mu smislila jas  edna pouchna kazna koja ke trae i trae, dolgo i dolgo ....
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2010 во 15:05
доживотен затвор и кастрирање за ваквите типови...смртната казна би му дошла ко награда
а не е лошо и мајката да ја сместат во некоја институција...можеби бил монструм,можеби не можела да му се спротистави лично,но постои полиција,социјална служба...ако ништо од тоа не помогне постои пиштол ...без око да ми трепне би го кастриралалутина
во секој случај колку тој е виновен толку е и таа...кој се’ не шета по земјава ...брееееееееееее
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 27>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,187 секунди.