IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Спорт > Фудбал
  Активни теми Активни теми RSS - Навивачки групи во Македонија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Навивачки групи во Македонија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 22>
Автор
Порака
Izzy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Април.2010
Статус: Офлајн
Поени: 161
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2010 во 08:35
Originally posted by stigma04 stigma04 напиша:

ovaa slika e vo kocani ili

Da da, Ko4ani e so pogled kon pokrienata (novata) tribina.
UNITED!! UNITED!! UNITED MACEDONIA!!!!
Кон врв
stigma04 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2010
Поени: 2661
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2010 во 08:37
a porano sejmeni bea smesteni kaj pokrivenata tribina mislam
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2010 во 08:41
menea se, imashe navivanje i od pokrienata i od starata tribina. Znam deka jas kako mal odev na pokrienata tribina so kum mi, a koga bev sam, policijata ne ne pushtashe malite natamu tamo deka bea glavno Sejmenite, ama zavisi, ako ne mozat da se organizirat na taa ili ako ima mn lugje sho jadat gomna samo i sho se staeni na MUTE preku cela utakmica, premestat se na drugata.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2010 во 08:45
sejmeni porano nikogas nemaja gostuvano vo bitola a kade imaja gostuvano vo drugi gradoj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2010 во 08:54
Struga, Kavadarci, Shtip, Skopje, Kratovo, Kamenica, Delcevo, Strumica, Veles.... nz to4no, togaj u tie vreminja bev mal a ovoa ti kazuvam po kazuvanje na postari. Koga bea podpomognati malce od klubo, za da se olesnea za prevoz, SEJMENI odea u gosit. Ama iskreno, odile se najvishe po 200 dushi na gostuvanja. Mn odamna, FK Osogovo koga e igralo u Treta Sojuzna liga, patuvale se od Ko4ani da navivat za Osogovo (nemalo e Sejmeni togaj), patuvale se i u Belgrad, na na Mladinskio Kup na Jugoslavija, deka igrale sme protiv Partizan i Dinamo Zagreb. Ama toa e bilo mn odamna. A u 90', ne znam, od toa sho imam razbereno se tie gradovi gore sho gi pishav i mosh ushte nekoi ako sam ispushtil.

Изменето од Izzy - 27.Април.2010 во 08:55
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2010 во 09:01
Originally posted by Izzy Izzy напиша:

Struga, Kavadarci, Shtip, Skopje, Kratovo, Kamenica, Delcevo, Strumica, Veles.... nz to4no, togaj u tie vreminja bev mal a ovoa ti kazuvam po kazuvanje na postari. Koga bea podpomognati malce od klubo, za da se olesnea za prevoz, SEJMENI odea u gosit. Ama iskreno, odile se najvishe po 200 dushi na gostuvanja. Mn odamna, FK Osogovo koga e igralo u Treta Sojuzna liga, patuvale se od Ko4ani da navivat za Osogovo (nemalo e Sejmeni togaj), patuvale se i u Belgrad, na na Mladinskio Kup na Jugoslavija, deka igrale sme protiv Partizan i Dinamo Zagreb. Ama toa e bilo mn odamna. A u 90', ne znam, od toa sho imam razbereno se tie gradovi gore sho gi pishav i mosh ushte nekoi ako sam ispushtil.

solidno bravo toa e navivacka grupa da bodri i vo gosti
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2010 во 15:58
Odea porano, a sea Treta liga, znaesh kakoe, ne e lesno da se organizira i sobere grupa za da se ode. Ama pa, ode se u okolnite mesta, i ima organizacija... sea ne e kako sho beshe porano, ama pa, braem deshava se neshto i poleka poleka vrakjat se se povishe i povishe SEJMENI na tribinite. 4kembari sekade odat, taka???? U ko4ani imat li doagjano?

Изменето од Izzy - 27.Април.2010 во 16:33
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2010 во 21:21
A Loyal Fans i Komiti zaedno li sea navivat? Ili se razdeleni. Znam deka imashe dve grupi, edni od Zapad navivaa, edni od Sever mislam deka bea. Sea sho bide??? Zaedno li se? Ili pa greshka sam

Изменето од Izzy - 27.Април.2010 во 21:23
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2010 во 23:30
zaedno se lojal fans i komiti
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2010 во 00:33
dobro e toa onaka bea banda bez komanda, i izgledaa smeshno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2010 во 01:04
http://www.youtube.com/watch?v=AgGR3oX8WMo

PRICELESS!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2010 во 22:57
sega ke bidi jako ako igrat teteks pelister za kupot vojvodi ckembari
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2010 во 23:03
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2010 во 01:51
4kembari gi ima barem 2-3 pati povishe od Vojvodi! Ako dojdat Komiti vo pogolem broj i da navivat so Vojvodi ke bide interesno, onaka Vojvodi nema da se slushnat od 4kembari
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.