|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 103> |
Автор | |
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj nas nema homoseksualci, kaj nas ima PEDERISTA !!!
|
|
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако имаш одговорено, дај линк, како јас тебе шо ти давам ти ко ќе подзаборавиш или ќе замижиш на моите реплики. |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа ја не сум толку добар....
барај, кажано ти е... |
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE KOJ E TOJ PAMETEN STO PEDERIVE GI STAVIL VO SEX I LJUBOV.
PA NELI IMAA SVOE KATCE, DAJ DA NE GI MESAME SO NORMALNITE LUGE.
ADMINISTRATORIII - POZDRAV
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си имаа едно време катче...
али монотоно им беше... |
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене стварно не ми е јасно зошто волку негативна енергија насочена кон gay луѓето!? Зар сексуалната определба ја покажува вредноста на човекот? Дај пуштете ги луѓето нека си живеат онака како што сакаат, и онака ништо лошо не прават! И страшно е што прочитав што постојат луѓе што сеуште мислат дека хомосексуалноста е болест!! Па добро бе луѓе во кој век живеете!?
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...izvini ama ne e negativna energija, sekoj ima svoe pravo da si napishe onolku postovi kolku sto ima pravo i drugiot...mnogu se razripale braka, pa malce da gi spushtime na zemja...za sekoja akcija ima reakcija...a tuka sme za toa...da se odrzi balansot na neshtata...isto bi bilo inache koa nema da imash stav ili koa bi kazal deka ne ti e gajle za nishto...a toa e losha rabota sekako...megutoa na kraj kraeva ne treba da ima ljutenje za nishto poshto ova sve tuka e neozbilna rabota...ili...vaa rabota leb ne dava...
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
страшното е што ние ги пуштаме геј луѓето да си ги тераат своите неморални дејанија...
а тие толку дигаат џева за нашите ЗБОРОВИ. Кој е сега нетолерантен? |
|
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MALOGRAGJANSTINA, so eden zbor... Welcome to Skopje and Macedonia, edno golemo selo.... Изменето од Neonic - 15.Јануари.2008 во 04:58 |
|
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
komedija nekoj ke pustal, pa nema da pustal, nekoj ke kamenuval...abe drami od shekspir ova decava od Makedonija... Namesto na devojkite da im posvetat vreme, tie se zanimavaat so kamenuvanja, so mentalni bolnici... i ocigledno nesto vo niv gi vlece sekoj den da pisuvaat na ovaa "omilena" tema....za "pederite" kolku bile losi, nemoralni ...i da si naogjaat samo-opravduvanja za agonijata sto im se sozdava vo dusata... "zosto sum i jas poinakov?" a da se videvte vo ogledalo sebesi, onaka ubavo, id da si priznaete nesto??? polesno ke vi bide.... Изменето од Neonic - 15.Јануари.2008 во 05:01 |
|
EVIL-B
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2008 Локација: Norfolk Island Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto da si priznaeme pred ogledalo?
Ako ne si "Gay" so ne gi pcues i ti a? Da vi e*am ideologijata sto vi ja dava Boki 13ka. Naj iskreno vi kazvam togas ko bese vo Bitola toj bojan jas bev do Pp od privatni pricini.Ako bev vo Bt ke izlezev so puskata sto ja imam doma i ke go zastrelav tamu vo Millenium kaj so igrase striptiz na balkonot.I onaka mene mi e gajle uste edno delo mi fali da legnam zatvor.Barem ke ubijam nekoj i na toa ke mi bidi blagodarna cela Makedonija. Изменето од Eleni - 15.Јануари.2008 во 15:00 |
|
Bill Collecta
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонија ќе те заборави за 1 ден, а ти ќе си окапеш во затвор поради глупавиот начин на размислување. |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
полошо е да си убица
отколку геј ама уште боље е да си стрејт. |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ti mislish..koga ke probas,togas ke imas pravo da go tvrdis toa ..dali e bolje da si gay ili str8 |
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |