|
Заљубен маж |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 25> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaljuben maz ne koristi prezervativ
|
|
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a posle toj ist zaljuben maz ke nauci kako se menuvaat peleni...
Изменето од Luna83 - 03.Мај.2008 во 20:09 |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...idi be......se skinav od smeenje...aj na arno da e...pet minuti slatko, jbg cel zivot tatko... |
|
maja_tweety
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka ne postoi poveke od 5min
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...treba da si sigurna, a ne da mislish samo... ...by the way, mnogu zaljuben muz koa mu e prvput so zaljubenata ne izdrzue ni pet minuti... |
|
maja_tweety
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu smesno od tvoja strana
|
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...smeshno ne smeshno ziva vistina e toa, pa sea ima i ushte chetiru puti u serijata ali od prva poradi zaljubenost i vozbuda se ide u propast stalno, ali zatoa posle e smeshno koa vika curata, aman dosta e vishe se predavam, me rasturi... |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaljuben maz e samo onoj koj koga se tusira,
zaborava da gi soblece corapite...!!!!!! A otkoga ke se istusira, pred da izleze od pod tus, ke proba sapunot da si go stavi vo dzeb...!!! |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vol..."visoko obrazovana licnost " moze samo da ja spoznae ljubovta i da ja dostigne celta za koja e namenet
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakas da kazes NE postojat? |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
seko postojat
cudo e , no mazite , ze zaljubuvat duri i pobrzo od zenite zatoa so kaj nas vazi pravilo 70% gledanje 30% slusanje kaj zenite e obratno Изменето од anakin - 04.Мај.2008 во 09:59 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jbg anakine.... izgledot se menuva zatoa i viel pocesto se zaljubvate |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jbg 70% e golem procent so bi rekol TRENDO
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci ubavi gradi, ubavo lice, dolgi noze i epten seksi... moznost od 70% da se vljubis?
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |