|
Дали е потребен штрајк во образованието |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 35> |
Автор | |
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако,ако и Владата и Просветните работници ни се непрајатели-ќе си гледаме сеири како си ги кршат главите(кога цел е**н народ за сеири е роден зошто ние да бидеме исклучок)
Изменето од Zajcef - 25.Ноември.2008 во 11:56 |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нека се испотепаат колку можат. немам ништо против. ама не знам што да е заради нивните барања јас НЕМА ДА УЧАМ НИЕДНА САБОТА (п.с. брат, би те советувал да се цензурираш, штета е да и отвараме работа на мамамд, просветен работник е ) |
|
|
|
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе не можам веќе преку глава ми дојдоа-ова е идиотизам!По дебилно и расипано образование никаде нема...
|
|
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа е мојата (а верувам и на повеќето) мисија - можеби ќе ме победат, можеби се помоќни (сепак нели тие ги ставаат оценките), ама ќе се опирам постојано we will show them hell
|
|
|
|
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве сега иде зимски распуст-одлична шанса сето тоа да се смисли и да се состават барања,да се најават штрајковите и сите процедури.Ама стварно многу плашлив народ сме-ја не знам како може да се плашат луѓе што немаат што да изгубат
|
|
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
filmadzijka во потполност се согласувам со тебе, бидејќи секогаш наставникот е пример за своите ученици. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...taka e!sekogas nastavnikot(profesorot )treba da e primer...!eve zemete me mene....drasticen primer..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a dali ja primetivte izjavata na vladata-sega koga sme zafateni od globalnata svetska kriza ne e vreme za pokacuvanje na plati pazi molim te.a do vcera ne ubeduvaa deka nas ne odminuva svetskata kriza i deka nema mesto za panika. koga moze za budzetarite neka moze i za ostanatite gragjani na ovaa posrana drzava(izvinete na izrazov) |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле Латас вика 50% од школите почнале да работат, потоа Дојчин вика и тие што работеле се приклучиле на штрајкот...
What now?? |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нешто е гнило ...
Изменето од filmadzijka - 25.Ноември.2008 во 16:21 |
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne- prosvetnite rabotnici nemaat sens za aktuelniot moment -i doma i nadvor besnee nevidena ekonomska kriza- a tie shtrajk !- za sramota i za sekakva osuda! - pa barem ednash shtrajkot da beshe so baranja da se unapredi kvalitetot na nastavata-vladata da izdvoi sredstva za posovremeni nastavni pomagala po svetski urnek - vaka - samo pari za pogolemi plati i nishto povekje!
|
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zar ima takvi sto veruvaat vo toa sto Latas go zboruva? a zine laze ... razbiram propaganda do nekoja merka i naklonetost, ama sosema netocni informacii ... mojata opstina e odsekogas VMRO-vska, pa ete i nov direktor donesoa pred nekoj mesec , pa si strajkuvaat i vcera i denes... zosto laze deka samo tamu kaj sto e SDSM se strajkuva? |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi e jasno zosto tuka se raboti za intelektualna elita, dali se potiknuva prostaklukot so forsiranje nepismenost koja e rezultat na opravdano gubenje motivacija. Tocno deka ima 20 % nekompetentni obrazovni kadri kako rezultat na nadostatok na kriterium i nepotizam, no povtorno toa e vina na nadleznoto ministerstvo. Ednostavno postavenosta na prioritetite vo drzavava potiknuva gadenje i insinuira maloumnost vo site sveri.
|
|
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да тоа би било убаво ама qui bono?Што добиваат професорите од тоа-ништо!А мислиш им е гајле каква настава добиваме ние учениците?Важно е 20.000плата друго не е важно-учениците ќе прашате?Учениците се неписмени,груби,невоспитани и затоа се тие толку неуспешни и лоши а не затоа што професорите ич glava не ги боле за учениците... Изменето од mamamd - 25.Ноември.2008 во 19:08 |
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |