IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 13961397139813991400 1553>
Автор
Порака
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 21:13
Aj na zdravje...Jas ke si zemam od ova, nekako mi se vklopuva so raspolozenietoплазење

Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 21:13
Originally posted by moira moira напиша:

Originally posted by la fille la fille напиша:

Па ме изнервира...Ме сметаш за скопска шмизла демек не знам што е бутин...само што во Кочани го нарекуваат Бутимоплазење%20злонамерно

...што сакаш со ова да кажеш...изненадување...јас шмизла сум...трепкањетрепкањетрепкање

koj?
ti?
neeeeeee...

A si videla li Butinплазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 21:13

sto e toa smizla???изненадување

ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 21:14
eve vaka...
konobarka so golemi gradi za mashala shto bi rekol...ja nosu tekilata..potoa ja zenmash tekilata i cavceto vo dekolte,ke ja liznesh malu konobarkata po vrat,zemash sol i posoluvash vrat...limonot kaj nea vo usta i pocnuvash....lizni sol od vrateto,op tekila od cicinja i na kraj limonceto od usni...abe za merak...ama ova samo za mashki vazi,ima druga procedura za zenski..a taa vie devojkite ke ja kazete
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 21:14
aj ti...pak sto je juznije to je tuznije....намигнување
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 21:14
tebe fiks da ne ti se slosi od tolku mnogu tekilaгазење%20од%20смеењеi liznuenjeгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 21:15
Originally posted by fiks fiks напиша:

eve vaka...
konobarka so golemi gradi za mashala shto bi rekol...ja nosu tekilata..potoa ja zenmash tekilata i cavceto vo dekolte,ke ja liznesh malu konobarkata po vrat,zemash sol i posoluvash vrat...limonot kaj nea vo usta i pocnuvash....lizni sol od vrateto,op tekila od cicinja i na kraj limonceto od usni...abe za merak...ama ova samo za mashki vazi,ima druga procedura za zenski..a taa vie devojkite ke ja kazete

изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување....aha moment-prosvetluvanje....
te molam kazi ja za zenski procedurata, jas pojma nemam...тага
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 21:16
koj mene ???????????..ne be
неколку жолти ракии.

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 21:16
pa ti si zensko ,jas za mashko si kazav...sega treba vie prestavnik da dadete shto ke obrazlozi
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 21:17
Jas ne pijam tekilaголема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 21:18
da be
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 21:18
hahahhahahaha...jas pijam, ama ne liznuvam nisto od stranaгазење%20од%20смеење
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 21:19
sea me onaduesh lili...
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 21:21
sto e toa "onaduesh"???изненадување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 13961397139813991400 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,813 секунди.